MALZEMELER
2 adet orta boy patates
1/2 demetden az maydanoz
2 adet orta boy domates
bir adet kuru soğan
2 adet küçük boy biber
karabiber
kırmızıbiber
kekik
1 adet defne yaprağı
1/2 su bardağı sıvı yağ
tuz
(isteğe göre içine küçük doğranmış et veya kıyma
koyulabilir)

HAZIRLANIŞI
Patatesleri küçük küp halinde doğrayıp teflon
tencerede yağ ile hafif kızartın,içine doğranmış soğanı, biberi, daha sonra maydonozu atın bir dakika sonrada kabukları soyulmuş doğranmış domatesleri atın, baharatlarını atın altını kapattıktan sonra defne yaprağını atın
sofraya götürene kadar daha lezzetli bir tat verecektir pişirirken atarsanız acı olabilir. Pilavın yanına lezzetli bir eş olacaktır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1095
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:49
sunum için teşekkürler...
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 10:34
paylasim icin tesekkurler
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:29
paylasim icin tessekürler
canisi66 Tarih: 29.11.2006 16:22
ellerine saglik :2:
NaZ Tarih: 25.11.2006 00:09
ellerine saglik
colaturka Tarih: 24.11.2006 23:39
Bunu bir denemek lazim! Cok sagolasin! :3:
robertokazim Tarih: 24.11.2006 16:29
enteressan denicem sagol :20:
emir-hh Tarih: 24.11.2006 12:22
pilav ustu az kavurma olmazmi
unique Tarih: 22.10.2006 20:46
pilav yanina güzel olur... paylasim icin tskrler..