MALZEMELER
2 adet orta boy patates
1/2 demetden az maydanoz
2 adet orta boy domates
bir adet kuru soğan
2 adet küçük boy biber
karabiber
kırmızıbiber
kekik
1 adet defne yaprağı
1/2 su bardağı sıvı yağ
tuz
(isteğe göre içine küçük doğranmış et veya kıyma
koyulabilir)

HAZIRLANIŞI
Patatesleri küçük küp halinde doğrayıp teflon
tencerede yağ ile hafif kızartın,içine doğranmış soğanı, biberi, daha sonra maydonozu atın bir dakika sonrada kabukları soyulmuş doğranmış domatesleri atın, baharatlarını atın altını kapattıktan sonra defne yaprağını atın
sofraya götürene kadar daha lezzetli bir tat verecektir pişirirken atarsanız acı olabilir. Pilavın yanına lezzetli bir eş olacaktır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1114
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 09:49
sunum için teşekkürler...
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 09:34
paylasim icin tesekkurler
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:29
paylasim icin tessekürler
canisi66 Tarih: 29.11.2006 15:22
ellerine saglik :2:
NaZ Tarih: 24.11.2006 23:09
ellerine saglik
colaturka Tarih: 24.11.2006 22:39
Bunu bir denemek lazim! Cok sagolasin! :3:
robertokazim Tarih: 24.11.2006 15:29
enteressan denicem sagol :20:
emir-hh Tarih: 24.11.2006 11:22
pilav ustu az kavurma olmazmi
unique Tarih: 22.10.2006 19:46
pilav yanina güzel olur... paylasim icin tskrler..