MALZEMELER:
1 Kilo Kabak
2 Adet Domates
4 Adet Soğan
1 Demet Maydanoz
1-2 Diş Sarımsak
1,5 Çay Bardağı Zeytinyağı

HAZIRLANIŞI:
Kabaklar enine patlıcan kızartması gibi kesilir,imambayıldı içi hazırlanır.(Soğanlar salata soğanı tarzında kesilir.Tuz,karabiber,domatesler ufak ufak doğranır,maydanoz kıyılır,sarımsaklar ayrılır.)İki kulplu bir tencerede bir kat kabak bir kat harç koyarak su ve zeytinyağ ilave edilerek ağır ağır pişirilir.Servis tabağına alınıp üzeri maydanoz ile süslenir ve soğuyunca servis yapılır.

AFİYET OLSUN.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 431
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 10:54
Ellerine emeğine sağlık.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 17:38
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 28.12.2005 04:59
[MARQUEE]ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. :3:ALLAH razı olsun[/MARQUEE]
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 23:12
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN[/COLOR :cubuk: