Malzemeler:
(4 kişilik)
- 1 su bardağı yarma buğday
- 2 çorba kaşığı un
- 1 yumurta sarısı
- 1 kilo yoğurt
- ½ kilo gerdan eti (kemiksiz, didiklenmiş)
- Tuz
- Nane
- Kırmızı biber
- ½ paket margarin
- 5 su bardağı su (et suyu da olabilir)

Yapılışı:
Buğdayı geceden ıslatıp haşlayın. Bir tencerede yumurta sarısı ve unu yoğurdun içine karıştırın. Suyunu ilave edip içine buğdayları atın. Etleri ilave edip pişirmeye bırakın. Kaselere koyunca, üzerine nane ve kırmızı biberli yağ ile süsleyip servise sunun.

Afiyet olsun :)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 840
favori
like
share
demet Tarih: 24.05.2006 15:01
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 18:40
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:15
Ellerine sağlık,teşekkürler.
SU-PERISI Tarih: 27.12.2005 09:48
tarifleriniz için teşekkürler
masarac Tarih: 27.12.2005 01:01
teşekkürler GS2004
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:53
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
Ates Bocegi Tarih: 12.10.2005 13:18
ElleRINE SAglik....!
Kartanesi Tarih: 01.10.2005 07:02
Numberone Tarih: 30.09.2005 14:55
Emeqin ve eLine saqLık saoL !