Malzemeler:
(4 kişilik)
- 1 su bardağı yarma buğday
- 2 çorba kaşığı un
- 1 yumurta sarısı
- 1 kilo yoğurt
- ½ kilo gerdan eti (kemiksiz, didiklenmiş)
- Tuz
- Nane
- Kırmızı biber
- ½ paket margarin
- 5 su bardağı su (et suyu da olabilir)

Yapılışı:
Buğdayı geceden ıslatıp haşlayın. Bir tencerede yumurta sarısı ve unu yoğurdun içine karıştırın. Suyunu ilave edip içine buğdayları atın. Etleri ilave edip pişirmeye bırakın. Kaselere koyunca, üzerine nane ve kırmızı biberli yağ ile süsleyip servise sunun.

Afiyet olsun :)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 768
favori
like
share
demet Tarih: 24.05.2006 16:01
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:40
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:15
Ellerine sağlık,teşekkürler.
SU-PERISI Tarih: 27.12.2005 10:48
tarifleriniz için teşekkürler
masarac Tarih: 27.12.2005 02:01
teşekkürler GS2004
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:53
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
Ates Bocegi Tarih: 12.10.2005 14:18
ElleRINE SAglik....!
Kartanesi Tarih: 01.10.2005 08:02
Numberone Tarih: 30.09.2005 15:55
Emeqin ve eLine saqLık saoL !