Metin2 krallıklar(BayrakLar)

Son güncelleme: 08.02.2010 21:22
  • Chunjo-İmparatorluğu(SARI BAYRAK)

    Chunjo-İmparatorluğu kıtanın batı kısmında yerleşmiştir. Ruhsal liderleri tarafından kontrol edilen teokratik bir imparatorluktur.

    Eski imparatorun kuzeni Yoon-Young tarafından kurulmuştur. Yoon-Young Metin Taşlarının tehlikesini önceden keşfedebilmek için karısının devasa büyülü güçlerinden yardım aldı. Defalarca kez Metin Taşlarına karşı bir çözüm arayışının başlatılmasını önerdi ancak her defasında görmezden gelindi. Sonunda eski imparatorluğa karşı asi bir kardeşliğe liderlik etti. Eski imparatorun tahttan indirilmesinden sonra, Chunjo Doğulu ve Güneyli imparatorluklarla hala savaş halinde oldu.

    Amaçları: Tüm kıtanın kontrolünü ele geçirmek ve Metin Taşlarının artan gücünü engellemek.




    Shinsoo-İmparatorluğu(KIRMIZI BAYRAK)


    Shinsoo-İmparatorluğu kıtanın güney kısmında yer alır. En önemli aktiviteleri ticarettir.

    Yoon-Yoing tarafından eski imparatorluğun dağılmasından sonra doğuyla yapılan ticari bir anlaşma sonucu kurulmuştur. Shinsoo batı imparatorluklarıyla anlaşmazlıklar yaşamaktadır ve ticaret yolu tehlikelerle dolu olabilir. Metin Taşlarının tehlikesini farkettiklerinde, tüccarlarda silahlandılar. Amaçları: Kendilerini batıdan gelecek saldırılara karşı korumak, ticaret yolunu tekrar açmak ve eski imparatorluğu kendi iradelerinde yeniden bir araya getirmektir.



    Jinno-İmparatorluğu(MAVİ BAYRAK)

    Jinno-İmparatorluğu kıtanın doğu kısmında yer alır. Bu İmparatorluk askeri güce dayalı kurulmuştur ve halkı agresif ve savaşçıdır.

    Jinno-İmparatorluğunun lideri son imparatorun oğlu Ee-Ryoong ' dur. O eski imparatorluğu askeri gücüyle yeniden birleştirebileceğine inanır.

    Metin Taşlarının anlamı ve etkileri ile ilgili korkular resmi olarak görmezden gelinmiştir. Ancak gizli düşüncelerinde Ee-Ryoong Metin Taşlarının ölümcül gücünü kendi planlarını gerçekleştirmek için kullanmanın yollarını aramaktadır.
#08.02.2010 21:22 0 0 0