Malzemeler:
(4 kişilik)
- 20 adet dolmalık midye
- 10 çorba kaşığı pirinç
- Dolma baharı
- Tuz
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 kg kuru soğan
- 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık
- 2 çorba kaşığı kuş üzümü
- 3 su bardağı sıcak su

Yapılışı:
Midyelerin dış kabuklarını temizleyin. Bellerini kırıp suda bekletin. Sıvı yağı tencereye koyun ve içine iri kuşbaşı doğranmış soğanları ve fıstıkları koyup, fıstıklar pembeleşinceye kadar kavurun. Tuzunu, baharatı ve kuş üzümünü katın. 2 bardak suyu ilave edip pişirin. Pişen pilavı midyelerin içine doldurun. Midyeleri tencereye yerleştirip, 1 su bardağı su ilave birlikte pişirin.

Afiyet olsun :)

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 753
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 01:05
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:22
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
masarac Tarih: 29.12.2005 02:13
[COLOR=tomato]Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 17:23
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 13.12.2005 20:04
tarif için teşekkürler eline saglık
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 15:10
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 14:37
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
PALADAYI Tarih: 24.09.2005 09:40
[COLOR=coral]Ellerine sağlık teşekkürler GS2004 kardeşim
salamurayaprak Tarih: 10.05.2005 21:44
saol yaw biri yapsada yesek................ :5: