Malzemeler:
(4 kişilik)
- 1 kg kemer patlıcanı
- ½ köftelik kıyma
- 2 adet kuru soğan
- 1 baş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Nar ekşisi
- 2 dilim bayat ekmek

Yapılışı:
Kıymanın içine tuz, karabiber, sarımsak ve rendelenmiş soğanı ilave edin. Bunları iyice yoğurun. Avuç içi büyüklüğünde toplar yapın. Bir kenarda bekletin. Patlıcanları alacalı soyup 20 dakika kadar tuzlu suda acısının çıkması için bekletin ve bunları birer parmak genişliğinde dilimleyin. Tepsiye bir patlıcan bir köfte sırasıyla dizin ve üzerine nar ekşisi ve 2 bardak sıcak su döküp fırına verin.

Afiyet olsun :)

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 830
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 14:21
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:40
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 23:03
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
serhatbey_066 Tarih: 24.01.2006 06:25
ellerine sağlık kardesim

afiyet olsun
refik Tarih: 19.01.2006 17:12
paylaşımlarınız için teşekkürler
ens_selman Tarih: 28.12.2005 02:57
eline salık kardeşim
masarac Tarih: 28.12.2005 02:51
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:18
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 12.12.2005 11:46
paylaşım için teşekkürler kardeşim eline sağlık