NBA'den dedikodular...

Son güncelleme: 08.01.2006 01:57
  • - Seattle SuperSonics'in gardı Ray Allen ve forveti Rashard Lewis, 2008 Olimpik takımında oynamak istediklerini belirtiler. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ABD Basketbol Takımı Direktörü ve aynı zamanda Phoenix Suns'ın da CEO'su olan Jerry Colangelo "Her iki oyuncu da bu ödüle layık. Ray, ligdeki en iyi şutörlerden birisi ve her zamanda böyle kalacak. Onunla her zaman ilgilendik ve o da bu ilginin farkında" açıklamasını yaptı. Rashard Lewis'e de değinen Colangelo "Farklı pozisyonlarda bir çok oyuncu var. Rashard'da bu oyunculardan birisi. Onu da kadromuzda görmek isteriz" dedi.
    Ray Allen, 2000 Olimpiyatlarında altın madalya kazanan takımdaydı. Açıkçası Ray Allen'ı izlemekten zevk duyan birisi olduğum için umuyorum ki 2008'de bizlerle birlikte olur.

    - Stephon Marbury son zamanlarda hakkında çıkan söylentiler nedeniyle rahatsız olmadığını belirtti. Knicks'in yıldız gardı, Isiah Thomas'ın "Bu takım üç parça üzerine kurulu. Larry Brown, Channing Frye ve Eddy Curry bu parçaları tamamlayan kişiler" açıklamasını yapması Marbury cephesinde fazla sorun yaratmışa benzemiyor. Konuyla ilgili konuşan oyuncu ise " Kendimi güvenli hissediyorum. Keyfim yerinde. Buranın bir parçası olduğum için mutluyum" dedi.
    Yani yılda 18.3 milyon dolar kazanıp, yan gelip yatmak kanımca güzeldir tabi. Zaten yüklü bir kontratı olduğu için kendiside kolay kolay takas edileyemeyeceğinin farkında.


    - Forvet/Pivot Jason Collins'in sık sık sakatlanması sebebiyle New Jersey Nets, gözünü LA Clippers forveti Chris Wilcox üzerine çevirdi. Fakat Clippers'tan bu konuda herhangi bir ışık göremedi. Stromile Swift, Melvin Ely ve Steven Hunter Nets'in diğer ilgilendiği isimlerden birkaçı. Nets ile ilgili son günlerde konuşulan bir transfer haberi de Portland forveti Ruben Patterson ile ilgili. "Kobe durdurucu" diye nam salan mutsuz forvet Patterson, Marc Jackson ve Jeff McInnis'in dahil olduğu takas paketinde adı geçen isimlerden. Bana kalırsa, Patterson yerine sağlam bir uzun şu anda Nets'in ihtiyaç duyduğu en önemli parça. Sağlam bir uzun monte ederlerse tanıdan yenmez açıkçası...


    - Denver Nuggets, Ron Artest ile ilgilendiğini nihayet açıkladı. Takasta konuşulan isimler ise Denver forvet/pivotu Nene ile gard Earl Watson. Anthony Johnson ise Indiana'nın Denver'a sunduğu diğer bir isim. Artest'in menajeri Mark Stevens, çarşamba günü Pacers başkanı Donnie Walsh ile görüştüklerini belirterek " Artest'in transferini tatilden sonra konuşacağız" açıklamasını yaptı. Konuyla ilgili konuşan Denver koçu George Karl ise "Artest çok iyi bir oyuncu. Benim için, NBA'deki en iyi 25 oyuncudan biri" şeklinde konuştu.


    - Miami Heat'in haşarı pivotu Shaquille O'Neal, Kobe Bryant'ın Salı gecesi Dallas Mavericks karşısında attığı 62 sayı ile ilgili olarak çok fazla konuşmak istemediğini belirtti. " Şutları yüzdeli sokması oldukça iyi. Kendisi tebrik ediyorum" dedi. Bu arada Kobe attığı 62 sayıyla, Shaq'ın Staples Center'da attığı 61 sayılık rekoru bir sayıyla geçerek dev pivotun rekorunu da tarihe gömdü.
#26.12.2005 21:30 0 0 0
  • paylaşim ıcın teşekkurler abi
#27.12.2005 10:42 0 0 0
  • Haber için teşekkürler Usta
#27.12.2005 17:48 0 0 0
  • Haber için teşekkürler kurtjara..
#28.12.2005 11:01 0 0 0
  • dedikodusuz olurmu hiç
#08.01.2006 01:57 0 0 0