Malzemeler:
(4 kişilik)
- 4 adet tavuk göğüs
- 2 adet kuru soğan
- 4 adet patlıcan
- ½ çay bardağı sıvı yağ
- 3 çorba kaşığı domates salçası

Yapılışı:
Tavuk göğüslerini kuşbaşı doğrayın, sıvı yağı tencereye koyup içine rendelenmiş soğanları ilave edip soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun. İçine tavukları ve salçayı katıp bir iki kere çevirin. Tuzu ilave edip suyunu koyun ve pişirin.

Diğer taraftan patlıcanları közleyip bıçak yardımı ile incecik kıyın. Bir tencerede margarini eritip içine unu ilave edin ve karıştırın. Pembeleşince süt ve tuzu ilave edip pişirin, patlıcanları koyup rendelenmiş kaşarı ilave edin. Tabağa beşameli koyun, üzerine tavukları koyup servis yapın.

Afiyet olsun :)

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 818
favori
like
share
SquadroN Tarih: 31.07.2008 15:55
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 20:00
gerçekten mesaj yazmaktan yoruldum vede acıktım bana yemek vermek isteyen biri vamııııı
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:59
paylaşım için thanks
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 23:05
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 08:47
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:41
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3:
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 14:42
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 21:23
teşekkürler eline saglık
demet Tarih: 17.10.2005 21:31
ellerine sağlıkk,teşekkürler