Malzemeler:

3-4 tane orta boy havuç
1 su bardağı yoğurt (sulu olmasın)
2 diş sarmısak
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım bağ dereotu
Tuz

Yapılışı:
Havuçları rendeleyip, tuz ekleyerek zeytinyağında, kısık ateşte 10 dakika kadar soteliyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Sarmısaklı yoğurdu ve kıyılmış dereotunu soğuyan havuca ekleyip servis ediyoruz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 7066
favori
like
share
demet Tarih: 02.05.2006 14:21
eline sağlık
BoardBeLasi Tarih: 12.04.2006 14:05
evet biliyorum cok guzel :78:

ellerine saglik
missx Tarih: 15.03.2006 17:09
ben hep yaparım bunu çok lezzetli bir salata
tarif için teşekkürler
casper Tarih: 08.03.2006 17:42


paylaşımın için teşekkürler
unique Tarih: 07.03.2006 23:08
görünüs enfes annemin yatii mezelere benzio... :46: paylasim icin saol
DİDEM Tarih: 04.03.2006 22:36
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 26.02.2006 21:04
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 11.01.2006 09:31
paylaşımlarınız için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:05
Emeğine sağlık,paylaşımın için sağol.