Malzemeler:
2 Adet Büyük Tavuk Göğsü
1 Kase Sarmısaklı Yoğurt
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
1/2 Yemek Kaşığı Salça
Nane,kekik,kırmızı biber

Hazırlanışı:
Tavuklar kuşbaşı döğranır.Teflon tavada iyice suyunu çekene kadar kavrulur.Kırmızı biber,kekik,tuz dökülerekbiraz daha kavrulur.Servis tabağına tavukları alıp üzerine sarmısaklı yoğurt dökülür.Bir tavada eritilen tereyağına salça edilerek pişirilir.Pişirilen sos yoğurdun üzerine dökülür.Nane serpilerek servis yapılır.

AFİYET OLSUN.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 441
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 05.07.2006 00:23
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 03.07.2006 16:47
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 23:00
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
missx Tarih: 27.02.2006 20:15
basit bir tarifmiş denemek lazım sağolasın
unique Tarih: 27.02.2006 20:06
:78: paylasim icin saol..
refik Tarih: 26.02.2006 11:04
tarifleriniz için teşekkürler
liamsi Tarih: 26.02.2006 08:49
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:34
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3: