Gerekli Malzemeler :

4 dilim tavuk biftek
1 demet maydanoz
Yarım su bardağı mısırözü yağı
1 su bardağı biberli yeşil zeytin
1 cay kasığı karabiber
Tuz


Hazırlanışı:


4 dilim tavuk bifteğini keskin bir bıçak yardımıyla şerit biçiminde doğrayın. Maydanozu ince kıyın.Tencereye yarım su bardağı mısırözü yağını döküp, kızdırın. Tavuk etlerini ve kıyılmış maydanozu tencereye alıp çevirerek kavurun, 1 su bardağı biberli yeşil zeytini halka halka doğrayın.
Tencereye alın. Kısık ateşte 10 dakika pişirin. İçine 1 cay kasığı karabiber ve tuzu ilave edin. 1-2 dakika bu şekilde karıştırın. Ocaktan alıp, sıcak servis yapın.
Not : Tavuk bifteği kasabınıza hazırlatabileceğiniz gibi marketlerden hazır olarak ambalaj içinde de satın alabilirsiniz. Dilerseniz kemikli tavuk göğsünden fileto da çıkarabilirsiniz. Doldurulmuş yeşil zeytin yerine arzunuza göre siyah zeytin de kullanmanız mümkün.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 619
favori
like
share
SquadroN Tarih: 31.07.2008 15:55
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:58
paylaşım için thanks
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:49
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 22:40
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
DİDEM Tarih: 21.02.2006 17:52
teşekkürler, ellerine sağlık

PALADAYI Tarih: 11.01.2006 11:19
Ellerine sağlık kardeşim sağol
refik Tarih: 08.01.2006 22:14
eme ğine sağlık cesper kardeş
okanoo28 Tarih: 01.01.2006 14:52
lezzetli gibi ama denemek lazım paylaşım için teşekkurler
ens_selman Tarih: 01.01.2006 14:24
paylaşım için teşekkürler