Erkeği Kendine Bağlamanın Yolları

Son güncelleme: 21.07.2011 15:51
  • Mükemmel Sevgili Olmak - Erkeği Kendine Bağlama - Erkekleri Kendine Bağlamak - Sevdiğini Kendine Bağlamak


    Her erkek yanında mükemmel bir kız arkadaşı ister. Mükemmel olmak zordur. Bazen tek olduğumuzu düşünüp karşımızdakinin beklemediği kaprisler ve davranışlar gösterebilirsiniz. İnsana özgü bu tür duygularınızda aşırılığa kaçmadan ve sevgilinizi sıkmadan mükemmel olmak elinizde. İşte erkek arkadaşınızın sizden vazgeçmemesini sağlayacak öneriler:


    Güzel ve bakımlı olun

    Erkek arkadaşınız sizin çok güzel olduğunuzu düşünüp kendisini değiştirmeyebilir. Buna rağmen her zaman kışkırtıcı ve iyi görünün. Bu arada o her zaman sizin de ona dikkat ettiğinizi ve ona değer verdiğiniz için iyi görüneceğinizi bilecek. Aynı şeyi siz de ondan bekleyebilirsiniz.

    Yavaş yavaş ilerleyin

    Herhangi birşeyi yapması için onu zorlamayın. Eleştirileriniz kırıcı ve yıkıcı olmasın. Siz onu zorlamadığınızda o da sizi herhangi birşey için zorlamayacaktır. Ondan zorla birşeyler istemediğinizde size daha çok bağlanacaktır.

    Düşüncelerinizi, ihtiyaçlarınızı ve tutkularınızı bilmesini sağlayın

    Sizin ne hissettiğinizi anlamakta zorlanabilirler. Sizin gibi düşünmesini beklemeyin. Bu tür ilişkilerde tartışmaların ardı arkası gelmez. Gerçekten böyle bir ilişki yaşamak istiyor musunuz?

    Tutarlı biri olun

    Duygusal olarak tutarlı olun. Söyledikleri ile hareketleri her dakika değişen biri olmayın. Erkek arkadaşınızı hiçbir şey sizinleyken her an değişebileceğiniz endişesi duymasından daha kötü hissettiremez.

    İlişkinizi tartışmayın

    İlişkinizi tartışmaya çalışmayın. Aslında hissetmediğiniz şeyleri duyduğunda çok kırılacaktır. Eğer ilişkinizle ilgili bir sıkıntınız varsa, hangi konuda olduğunu ve söylemek istediklerinizi iyice düşünün. Onu sadece bu konu hakkında suçlamadan bilgilendirin ve birlikte çözüm arayın. Geçmişteki ilişkilerine dair sorular sormayın. Sizin geçmiş ilişkileriniz hakkında da çok konuşmak istemeyecektir.

    Eleştirmeyin

    Sürekli eleştirmek ilişkilerde bıktırıcıdır. Eğer bir sorun gördüyseniz, onunla bu konuda konuşabilir ve çözüm geliştirebilirsiniz. Onun duygularına saygılı olun.

    Ona karşı dürüst olun

    Onun erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkması sizin kız arkadaşlarınızla dışarı çıkmanızla aynı şey. Bu size aşık olmadığı anlamı taşımaz. 24 saat 7 gün birlikte olmak sıkıcı olabilir.

    Bunlara dikkat edin!

    - Ondan hiçbir şey beklemeyin. Vermek almaktan daha iyidir. Sonunda o da size sürpriz yapabilir.

    - Buluştuğunuz zamanlarda ara da seksi kıyafetler giyin.

    - Flört etmeyi unutmayın. İletişim kurmanın eğlenceli ve iyi bir yoludur.

    - Affedilmek istediğiniz konularda affedici olun.

    - Aldatmayın.


    alıntı
#14.02.2010 20:08 0 0 0
  • emeğine saglık kardeş
#14.02.2010 20:59 0 0 0
  • Bir Erkeği Kendine Bağlamak - Erkeğinizi Kendinize Nasıl Bağlarsınız - Eşini Kendine Bağlama - Eşinizi Kendinize Nasıl Bağlarsınız - Sevdiğini Kendine Bağlamak - Sevgiliyi Kendine Bağlamak


    1) Motivasyonunuz/ Becerikliliğiniz

    Yeni nesil erkekler dendiğinde aklımıza tek gecelik ilişki yaşayan, alkolü seven, her sabah başka bir kadının yanında uyanan seks bağımlısı erkekler geliyor. Ama bir yandan da bu tanımlamaya uymayan çok erkek var. Kendisini kız arkadaşına ya da eşine adamış ve o kadından başkasını düşünemeyenler aramızda gerçekten yaşıyor.

    Erkeklerin doğdukları günden itibaren fıldır fıldır dönen gözleri, içlerindeki ruhsal boşluğu dolduracak bir kadın bulduklarında odak noktasını kaybedebiliyor. Güzel ve seksi kadınlar tabii ki onların ilgisini çekiyor ve o kadının bulunduğu istikamete doğru ilerliyorlar. Ama iş hayat arkadaşını bulmaya gelince, anlayış biraz değişiyor.

    Biz kadınlar, hayatımızın sonuna kadar beraber olacağımız, beyaz atlı prensimizi bulmada bize yardımcı olabilecek tüm yazıları okuyoruz. Erkekler de, beraber çocuk yetiştirebilecekleri, yaşlanabilecekleri, zayıflıklarını paylaşabilecekleri birini bulmanın yolunun sadece şehvetli bir bakıştan geçmediğini iyi biliyor. İşte tam burada sizin beceriniz devreye giriyor. Hayatınızdaki erkeğe ne kadar iyi bir anne olabileceğinizi kanıtlamanın yolu, ona çocuklarla iyi iletişimde bulunduğunuzu göstermenizden geçiyor. Oturduğunuz bir kafede yan masanızda çok da sevimli olmayan bir çocuğu erkek arkadaşınız çok sevimli bulabilir. Siz de çocuğa isteksiz bakışlar atmak yerine, aynı hisleri paylaştığınızı gösteren bir tavırla çocuğun hiç olmazsa başını okşayıp ne kadar tatlı olduğunu söyleyebilirsiniz.

    Bir başka beceri de iş bitirici, sorun çözücü olmanız. Sevgiliniz plan yapmadığında ona bozulup hiçbir şey yapmamak yerine, siz plan yapın ve onu en sevdiği restorana götürün. Tatil planları yapmaya mı üşeniyor? Hoşlandığı şeyleri düşünün ve ona en uygun tatil seçeneklerini liste halinde ona yollayın. Morali bozuk olduğunda ya da iş konusunda motivasyona ihtiyacı olduğunda ona destek olun. Yanında olduğunuzu ona hissettirin. Bu şekilde, birlikte ne kadar güçlü olabileceğinizi görecek ve size minnettar olacaktır.

    2) Görünümünüz

    Erkek arkadaşınız sizi her halinizle sevdiğini söylüyor olsa da, aslında sizin bakımlı olmanıza çok önem veriyor. Beraber bir yere gittiğinizde ona imrenen gözlerle bakan erkekler görmekten hoşlanıyor. Hatta erkek arkadaşlarının sizin güzelliğiniz hakkında yaptıkları yorumlar onu çok mutlu ediyor. Onun içindeki bu duygular sonsuza kadar taze tutabilmeniz için yapmanız gereken kendinize önem vermeniz.

    "Nasılsa bir sevgilim var ve beni beğeniyor" deyip kendinizi bırakmayın. Düzenli aralıklarla, kuaföre giderek saç boyanızı yeniletin, saçlarınızı yaptırın, el ve ayak bakımınızı ihmal etmeyin. "Nasılsa hiçbir fazlalığını yok" diye düşünüp sporu ihmal etmeyin. Evde yayılıp DVD izleyeceğinize spor salonunda biraz zaman geçirin. Spor yapmanın sadece vücudunuzu geliştirmek ve sizi fit tutmakla kalmayıp pozitif düşünmenizi sağlayacağını unutmayın. Her zaman pozitif olmanız ona da yansıyacaktır. Kusursuz görüntünüzün yanında kendinizden emin tavırlar sergileyerek duruşunuzu sağlamlaştırın. Kendi kendinize hep şu cümleyi kurun; "Güzelim, zekiyim ve istediğim her erkeği elde edebilirim."

    3) Mutfaktaki kabiliyetiniz

    Bir erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiği lafı hiç de yabana atılacak cinsten değil. Eğer sevgiliniz bir şef değilse size çok iş düşüyor demektir. Ne yapın edin, gerekirse annenizi sıkıştırın ve iyi yemek yapmayı öğrenin. Zaten güzel yemek yapıyorum diyorsanız, kendinizi geliştirin. Yemek kitapları alın, dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin kendilerine has yemeklerini yapmayı öğrenin. Hatta o tariflere bire bir sadık kalmak yerine kendinizden de bir şeyler katın. Örneğin, yeni baharatlar deneyin veya her seferinde değişik salata sosları kullanın. Sevgilinize yemek yaptıktan sonra masayı şık bir şekilde düzenleyerek kendisini lüks bir restoranda yemek yer gibi hissetmesini sağlayın.


    4) Konuşmanız

    Erkekler kadınlarla konuşabilmek, onların yanında rahat olabilmek istiyor. Burada rahatlıktan kast ettiğimiz, beraber evde otururken koltuğa yayılmak değil, karşısındakinin ne düşüneceğinden korkmadan konuşabilmek. Gün içinde yaşadığı sorunlar, dünyayı sarsan ekonomik kriz derken, sizinle yorgun argın bir şekilde buluştuğunda artık daha fazla rol yapmak istememesi kadar doğal bir şey olamaz. Erkek arkadaşınızla her şeyi konuşun. Ona karşı açık olun. Tarihleri unutmak konusunda sorununuz varsa, "Doğum gününü unutursam yanlış anlama. Tarihler konusunda sorun yaşıyorum" diyerek onu önceden uyarın.

    Erkekler genelde ilişkilerini açık yaşamaktan hoşlandıklarından, sizinle de açık olmak isterler. Bir kadınla konuşurken yanlış anlaşılmaktan korkup dillerinin ucuna geleni geri çekmek veya aslında hissetmedikleri bir şeyi söylemekten korkarlar. Bu, aynı çukurlara basmamak için zıplaya zıplaya yürümeye benzer. Sizi kırmaktan veya anlattığını yanlış anlamanızdan korkan erkek arkadaşınız bir süre sonra ister istemez sizden uzaklaşmaya başlar. Bundan korunmanın en iyi yolu, sizinle her konudan konuşabileceğini ona hissettirmenizdir.

    Eski sevgilisinden bahsetmesi sizi rahatsız edebilir ama bunun, çok fazla tekrarlanmadığı takdirde kafaya takılacak bir şey olmadığını da anlamanız gerekiyor. Şöyle düşünün: Sizden bazı şeyleri saklasaydı daha mı iyi olurdu? Üstünde bir ağırlık olmayan, sır sakladığı için stres hissetmeyen bir erkek size hayallerini, en karanlık düşüncelerini ve en büyük korkularını anlatmaktan çekinmeyecektir.

    5) Libidonuz

    Onu ne kadar istediğinizi sadece baş başa bir yemekteyken söylemeyin. Onun, hayatınızdaki en önemli erkek olduğunu, ondan başkasını istemediğinizi her fırsatta dile getirin. Gün içinde ona aşk dolu mesajlar atın. Gece buluştuğunuzda onunla neler yapmak istediğinizi anlatan e-postalar yazın. Bir gece kulübünde kimseden çekinmeden sarılın ve dönüp size baktığında ona muzipçe göz kırpın. İstenilen bir erkek olduğunu bilmek onun size aşkla bağlanmasını sağlayacaktır. Böylelikle aranızdaki heyecanın ilk günkü gibi kaldığını göreceksiniz.



    alıntı
#17.02.2010 11:57 0 0 0
  • Erkeği Kendine Bağlamak - Eşini Kendine Bağlamak - Bir Erkeği Kendine Bağlama - Erkeği Kendine Bağlamanın Yolları


    Bir erkeği, eşinizi, sevgilinizi, yeni tanışmakta olduğunu bir kişiyi kendinize bağlamak ister misiniz?

    Elbette kendinize bağlamak için öncelikle doğal olmaktan kaçınmayınız.

    Yapmacık hal ve hareketler yapmanız neyseniz o olunuz.

    Br erkeği kendine bağlamanın püf noktaları :

    Erkeğin suyuna gitmenin yolları:

    * Onu yeterince kıskanın.

    * Arkadaşlarına, dostlarına iyi davranın.

    * Ailesine önem gösterin, saygı duyun.

    * Gezi ve gezeceğiniz yerleri onun seçmesine izin verin.

    * Evdeki işlerinbazılarını ona yaptırın.

    * Evde özel yemekler ve şarkılar çalınız.

    * Bilmediğiniz şeyleri sorun ve öneri alın.

    * Tartışma zamanlarında bazen siz bazen ise o sussun.


    Evet basit ve kolayca bir erkeği kendinize bağlayabilirsiniz.

    Bağlamaktan ziyade ilişkinizin sağlığı açısından yukarıda sayılanları yerine getirebilirsiniz.

    alıntı
#23.02.2010 18:08 0 0 0
  • iş 89uyoı
#19.03.2010 23:30 0 0 0
  • adamin icinde yoksa bunlarda nafile.ben herseyi yaptim ayaginin tirnagina kadar kestim ama yk yine gozu disarda yine gozu disarda
#24.03.2010 19:51 0 0 0
  • erkeği nasıl etkilersiniz - erkekleri etkilemenin yolları - erkeklerin hoşuna giden davranışlar - erkeği kendine bağlamanın yolu - burcuna göre erkeği etkilemekYeni başladığınız bir ilişkide iplerin kendi elinizde olmasını istiyorsanız, sevgilinizin burcunun özelliklerine dikkat edin. Erkekleri etkilemenin yolu burcunu bilmekten geçiyor

    İpler sizde olsun

    Bayanlar dikkat! Yeni adım attığınız bir ilişkide iplerin elinizde olmasını istiyorsanız, sevgilinizin burcunun özelliklerini çok iyi bilmeniz gerekiyor.

    Uzun süredir hoşlandığınız biri var ama hala konuşamadınız, ya da konuştunuz ama kendinizi ifade edemediniz. Peki, ne yapmanız gerekiyor? İşte size karşı cinsi etkilemenin yolları; hangi burç, hangi beklentiler içindedir.

    Koç erkeği

    Ona hazır lokma olmayın, uğraştırın. Peşinizden uzun süre koşturun. Her zaman çok çekici görünün. Ne dediğinizi bilin ve kesinlikle lider ruhlu davranın. Onunla baş edebilecek kadını sever.

    Boğa erkeği

    Akıllı, bakımlı, hanımefendi olun. Hafif seksapele "Hayır" demeyecektir. Bunun için aşırıya kaçmayın. Bırakın sanatsal konuşmalarını rahatça yapabilsin, siz de ilgi alanlarını biraz araştırın.

    İkizler erkeği

    Seksi, spor, bakımsız, bakımlı, ama mutlaka akıllı kadını sever. Eğlenceli olmaya, hızlı hareket etmeye dikkat edin. Yoksa çoktan tatile çıkmıştır.

    Yengeç erkeği

    Akıllı, zarif, duygusal, sevgi dolu ve şefkatli davranın. Ona her yerde destek olan, alttan alan kadını sever. İnatçı, sabırsız ve maymun iştahlı iseniz, Yengeç erkeği ile aşkınız çok sürmez.

    Aslan erkeği

    Gösterişli, bakımlı, trendy, abartılı, karizmatik, yanında gururla taşıyabileceği, havasını atabileceği kadınları sever. Onunla sık sık alışverişe çıkın.

    Başak erkeği

    Bakımlı, hanımefendi, sıcak, düz, abartısız kadınları asla kıramaz. İddialı, iddiacı ve inatçı iseniz, meydan savaşına hazır olun ve bilin ki ufukta kesinlikle zafer görünmüyor.

    Terazi erkeği

    Güzel, estetik, bakımlı, akıllı, entelektüel, sevgi dolu, sevgisini gösteren kadın, Terazi erkeğinin yelkenlerini suya indiren kadındır. Afrodit'e benziyorsanız, harekete geçin.

    Akrep erkeği

    Seksi, itaate hazır, vefalı, özverili, bilgili. Çok para harcayan, abartılı bir kadınsanız, geçireceğiniz 2 günün keyfini çıkartın, çok uzun sürmez.

    Yay erkeği

    Onu eğlendirin, güldürün, gezdirin, aklını meşgul edin, şaka yapın. Asla yalan söylemeyin, asla oyun oynamayın. Yay erkeği, tanıştığı bu özellikteki kadınların bir dediğini iki etmez.

    Oğlak erkeği

    Vefalı, bilgili, ille de özverili, mutlaka özverili, duyarlı, şevkatli, dürüst, planlı, dayanıklı kadını sever. Zordur ama, Oğlak'a değer.

    Kova erkeği

    Uçuk, akıllı, entelektüel, trendy, hatta tuhaf, merak uyandıran, hümanist, dünyadaki gelişmelere duyarlı ve eğlenceli olun. Böylece, Kova erkeğini kapınızda köle yapabilirsiniz.

    Balık erkeği

    Güzel, bakımlı, estetik, gözleri parlayan, şevkatli, sevgisini vermeye hazır, trendy, kültürlü. Onu her zaman kollayacak destek olacaksanız, o da sizinle olacak.

    alıntı
#21.07.2011 15:44 0 0 0
  • fazla çaba sarf etmeyegerek yok
    sevsinler yeter..
    ve hissettirsinler
#21.07.2011 15:51 0 0 0