Malzemeler:

1 çorba kaşığı nişasta
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı kaşar peyniri
2 çorba kaşığı krema
3 yumurta sarısı
4 adet patates
1 adet maydanoz
Tuz, karabiber

Hazırlanması:

Patatesleri haşlayıp soyun. Mikserden geçirin (veya çatalla ezin) yumurta sarılarını, kaşar peynirini, tuz, karabiber, ince kıyılmış maydanoz, zeytinyağı, nişastayı patates püresine ekleyin. Sıkma torbasına koyup ağzına şekil veren aletini takarak tepsiye şekili olarak sıkın. Önceden ısıtılmış 190c fırında 10-15 dakika pişirip çıkınca üzerini kırmızıbiberle süsleyin.

Not: Et yemeklerinin yanında garnatür olarak kullanabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1552
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 00:48
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:05
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
Turania Tarih: 12.02.2006 11:01
eline emeğine sağlık
serhatbey_066 Tarih: 22.01.2006 22:50
ellerinize sağlık arkadasım
casper Tarih: 16.01.2006 22:30
paylaşımın için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 16.01.2006 22:26
teşekkürler arkadaşım çok güzel olur herhalde ellerine sağlık
refik Tarih: 07.01.2006 18:58
tarif için teşekkürler