Sevgİ

Son güncelleme: 05.01.2006 11:01
  • Bazı şeyleri yazmak söylemekten daha kolay geliyor insana. Çünkü yazarken gözlerini göremezsin ve kalbini hissedemezsin karşındakinin. Ama söylemek öyle mi? Kalp atışlarını kontrol edemez, ellerini nereye koyacağını, söze nasıl başlayacağını bulamazsın bir türlü&Oysa o anın ne çok hayalini kurmuşsundur ama onu görünce uçup gitmiştir her şey aklından. Aklında tek kalan ve belki de hiç silinmeyecek olan o iki kelimedir.Seni seviyorum&Birine bu sözcükleri söylemek bu kadar zor mu? Aslında zor olan bunları söylemek değil; sonucuna katlanmak.
    Kazanmak ya da kaybetmek& Hayatta bir şeyleri kazanmak kolay olmuyor maalesef ama kaybetmek çok kolay. Emek vermeden kazanılan şeylerse çok çabuk kaybedilip gidiyor. Sevgi emek ve zaman istiyor; para istemiyor&Para ile belki istediğimiz her şeyi alabiliriz ama sevgiyi asla. Hayatta sevgiden daha çok sahip olmak istediğimiz şeylerin aslında ne kadar geçici hevesler olduğunu anlarız zamanla.
    Zaten insanlar hep bir şeyleri elde edene kadar mücadele verir ama istediğini elde ettiği an bitmiştir her şey. Asıl her şeyin başlaması gereken ona sahip olunduğu zaman değil midir? O kadar uğraştan sonra elimize geçen bu fırsatı bu kadar kolay geri çevirebiliyorsak eğer; aslında hiç sevmemişiz hiç emek harcamamışız demektir. Zaten ne zaman bildik ki sahip olduğumuz şeylerin değerini? Bildik; ama onu kaybettikten sonra. Bazı zamanlar da oldu ki aşırı değerden kaybettik birbirimizi. Verdiğimiz değeri görmeyenler yüzünden mahvolduk. Ama bir şey öğrendik ki insanlara asla hak ettiğinden fazla değer vermemek gerekiyormuş&

#04.01.2006 09:51 0 0 0
  • TESEKKURLER
#04.01.2006 13:09 0 0 0
  • sonuna kadar haklısın kardeşim
#05.01.2006 11:01 0 0 0