Güzin Abladan

Son güncelleme: 08.01.2006 23:21
  • Sayin arkadaslar merhabalar.$irketimde cali$an uzun yilllardir samimi can dost bi bayan arkada$ var,o hergün hürriyet gazetesini okuyan birisi,ve kendisi bu eskiden beri bilinen Güzin Abla adindaki yazarin yazilarini hep takip ediyormus(bende yeni ögrendim).Bu mektubu bana okuttuda bende cok duygulandim,sizinle paylasmak istedim,begenmeyebilirsiniz,veya sacma gelebilir,bence ama cok duygusal...

    Güzin Ablaya gönderilen mektup:
    Selam Güzin Hanım, ben 40 yaşında özürlü bir erkeğim. Ben bir hanımı seviyorum, ama ona bir türlü açılamıyorum. Senden ricam bana bir yol göstermen. Onunla 15 yıldır yakın arkadaşız, ama o benim ona karşı duygularımı bilmiyor. Açılmaktan çekiniyorum. Ne yapayım?
    RUMUZ:BİLAL

    Güzin Ablanin cevabi:
    Sana bir öykü anlatayım mı? Senin gibi bir bey vardı, o da özürlüydü. Tekerlekli sandalyeye mahkumdu hatta. Çok hoş bir insandı, çok da güzel şiirler yazardı. Kendisi gibi şair olan, arkadaşlık ettiği ve kendisiyle ilgilenen bir hanıma aşıktı. Ancak ona bir türlü aşkını söyleyememişti. Tıpkı senin gibi. Daha sonra adam vefat etti. O hanıma yazdığı aşk dolu şiirler çıktı ortaya. Kadıncağız nasıl da dövündü; "Ah bilseydim, ah nasıl oldu da anlayamadım!" diyip durdu. O da adamın ruhuna aşıkmış oysa. Birlikte kısa da olsa, bir ruh bütünleşmesi yaşayabilirlerdi. Mutluluğu bir şekilde yakalayabilirlerdi. Yazık oldu... Bence sen de daha fazla zaman kaybetmemelisin.

    Kaynak:Hürriyet-Güzin Abla
#06.01.2006 19:31 0 0 0
  • evet bence insan seviyosa asla saklamamali
    belkide arkadas dedigin insanda seni seviyodur
    harika bir paylasim saolasin
#06.01.2006 21:47 0 0 0
  • Sayin Cadikiz cok tesekür ederim bende mesaj yazdiginiz icin cok memnun oldum sagolasiniz.Aslinda bu hikaye ile yeni ba$langic yaptim bizimde cok yasadigimiz ve yasayamak istedigimiz nice duygular ve düsünceler yok degil,yazacam artik.Cünkü insan bence misal $iirdede öyle kim aklina ne geliyorsa yazsin bi yere kayit etsin,ben de 60 a yakin $iirimi hepsinin tarihi ile birlikte bi yerlere kayit ettigim öyle mutluyumki,$iirlerimide degilde,hayatim boyu cektigim yalnizlik ve onu verdigi aci ve isyan dolu duygulari ve düsüncelerimi yakin zamanda main-boardda okuyacaksiniz,cok tesekürler tekrar size ve main-board ailesine..
#08.01.2006 02:48 0 0 0
  • tabiki okurum..ve hosuma giderek okudum..
    demek 60,yakin duygulariniz var cok hos cunku yanlizlik ve aciyi duygulariniza dokmussunuz..
    umarim bu guzel duygularinizi en kisa zamanda gorme imkanimiz olurr
    duygularinizi bekliyoruz
#08.01.2006 10:35 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#08.01.2006 23:21 0 0 0