Malzemeler:

1 çay bardağı un
100 gr yağ
50 gr kaşar peyniri
3 yumurta
Kekik
1 kg koyun pirzolasi
2 çay bardağı galeta unu
Tuz, Karabiber

Hazirlanmasi:

Önce pirzolaları tuzlayıp biberleyin. Yumurtaları bir kaba kırıp içine rendelenmis kaşar peynirini ilave edin. Galeta ununu düz bir tabağa koyun. Pirzolalari önce una, sonra yumurtaya daha sonrada galeta ununa bulayip kızdırılmış yağda kızartın. Kağıt yayılmıs bir tabağa alın. İstediğiniz garnitürle servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 484
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 01:43
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:03
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
Turania Tarih: 12.02.2006 12:13
eline emeğine sağlık
SU-PERISI Tarih: 16.01.2006 23:22
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık