MALZEMELER
200'er gr. kabak havuç,
patlıcan, kırmızı biber,
sarı biber,
100'er gr brokoli, karnabahar,
50 gr. balsamik sirkesi,
70 gr. zeytinyağı,
3 diş doğranmış taze sarmısak, tuz.

HAZIRLAMA:
Tüm sebzeleri yıkadıktan sonra yuvarlak şekilde kesin. Ardından, ızgaranın üzerinde kızartın. Sebzeleri bir tabağın üzerine yerleştirin. Öte yanda, balsamik sirkesi, sarmısak ve zeytinyağını tuzla karıştırın. Sosu, tabağa yerleştirmiş olduğunuz sebzelerin üzerine dökün

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 570
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 15:56
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 01.07.2006 23:08
Ellerine Saglik
demet Tarih: 22.05.2006 15:15
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 22:15
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 18:56
teşekkürler eline sağlık
stronghold Tarih: 23.01.2006 14:04
başarılı çalışma,thanx
casper Tarih: 16.01.2006 22:19
teşekkürler eline sağlık
refik Tarih: 15.01.2006 13:54
paylaşımların için teşekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 15.01.2006 09:25
Ellerine saglik paylasimin icin cok tesekkurler