MALZEMELER
200'er gr. kabak havuç,
patlıcan, kırmızı biber,
sarı biber,
100'er gr brokoli, karnabahar,
50 gr. balsamik sirkesi,
70 gr. zeytinyağı,
3 diş doğranmış taze sarmısak, tuz.

HAZIRLAMA:
Tüm sebzeleri yıkadıktan sonra yuvarlak şekilde kesin. Ardından, ızgaranın üzerinde kızartın. Sebzeleri bir tabağın üzerine yerleştirin. Öte yanda, balsamik sirkesi, sarmısak ve zeytinyağını tuzla karıştırın. Sosu, tabağa yerleştirmiş olduğunuz sebzelerin üzerine dökün

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 552
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 16:56
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 02.07.2006 00:08
Ellerine Saglik
demet Tarih: 22.05.2006 16:15
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:15
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:56
teşekkürler eline sağlık
stronghold Tarih: 23.01.2006 15:04
başarılı çalışma,thanx
casper Tarih: 16.01.2006 23:19
teşekkürler eline sağlık
refik Tarih: 15.01.2006 14:54
paylaşımların için teşekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 15.01.2006 10:25
Ellerine saglik paylasimin icin cok tesekkurler