Malzemeler:
1 adet loğusa şekeri,
400 ml su,
12 adet tane karanfil,
3 adet kırılmış tarçın kabuğu,
1.5 çay kaşığı kıyılmış zencefil,
8 adet tane karabiber,
1 tatlı kaşığı file badem.
Hazırlama:
Loğusa şekeri, kıyılmış zencefil, tane karanfil ve tarçın kabuğunu, derince bir kap içinde suyla kaynatın. 15 dakika hafif ateşte pişirmeye devam edin. Süzülen karışımı, üzerine file badem serperek tarçın kabuğu dekoruyla servis edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3778
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 13:56
paylaşım için tşklr
dilsah Tarih: 30.06.2008 13:39
teşerkkür ederimmm
bilinmez Tarih: 05.03.2006 19:15
teşekkür ederim ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 19.02.2006 01:10
deneyelim ve tadına bakalım, paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 18:50
ellerine, emeğine sağlık.

refik Tarih: 15.01.2006 14:35
teşekkürler :20:
DeNiZKiZi Tarih: 15.01.2006 10:11
Ellerine saglik dell paylasimin icin cok tesekkurler