Gelincik ve Serce....6

Son güncelleme: 21.07.2004 01:06
  • -Çak.

    -Babanı çaldır yavrum.Onur hemen numaraayı çevirdi.Aradığınız kişiye ulaşılamıyor aradığınız numara ya kapsamı alanı dışında veya...Kapadı onur.Tekrar ilk yazdığı mesajı yeniden gönderdi.

    Biz iyiyiz.Annem,ben filiz Hayattayız bize ulaşın. Onur.Her üç mesajda gönderildi.

    Serpil

    -Çocuklar.Şimdi bir oyun oynayalım.Sankki bir başka yerdeyiz.Tatildeyiz.Camlara yaklaşmak,perdeleri açmak yok.O zaman kırılmış camlarda yere düşmez.Mesela kutuplardayız.6 ay gece.Elektrikler gelene kadar bu oyunu oynayalım.evimiz sıcak.Alay ettiğin mumlar bizi idare eder rahat rahat.Şimdi ne güzel kullanacağız hepsini birer birer.

    Serpil mum hastasıydı.Renk renk kalın ve değişik boylarda mumları vardı.Geceleri on on beşini birden yakar otururdu.Onur hep takılırdı annesine.Gene mumun alevini kontrol etti göz ucuyla.Demek havaları vardı daha.Zaten olanlarda idare ederdi onları bir iki gün.Nasıl olsa akşama kadar ulaşırlardı onlara.Rahatlardı.Yiyecekleri içecekler ide vardı.Etraf dada hiç ses olmadığına göre sorun yok demekti.Saate baktı. 09:12 Biraz hayret etti bu saate kadar sessizlik.Ama çocuklara hissettirmemesi gerekiyordu.

    Sofra başında bir yandan atıştırırlarken

    -Filiz nereyi istiyorsun en çok ?

    -Su ürünleri fakültesini.Bu fakülte olan tüm üniversiteleri yazdım.Gemi ile denizde araştırma yapmak en büyük hayalim.

    -Ah be gelincik hep dua ediyorum olmasın diye.İkimizde ayni şehirde okumalıyız bence.dedi onur.

    Çocuklar anlatırken cebe mesaj geldi.Eşindendi.Hemen yola çıkıyorum.Hayattasınız şükürlerle.Deprem çok büyük.Ulaşacağım size öpüyorum.



    Serpil hemen mesajı sildi.Babandan mesaj geldi.Hemen yola çıkmış öpüyor hepimizi.İşin vahametini anlamamaları için uğraşıyordu.Gene zihinler dağılsın diye gelecek konularına devam etmeğe çalıştı.
#21.07.2004 01:06 0 0 0