Malzemeler
1çorba kasıgı tereyagı
1adet orta boy havuc (dogranmıs)
1adetsogan(dogranmıs)
1-2 adet kerevız (dogranmıs)
800gr domates (cekırdeklerı cıkarılmıs,dogranmıs)
200ml sebze suyu
2 tatlı kasıgı tozseker
tuz,karabıber (arzu edilen mıktarda)
250ml su
6 dilim ekmek (dilimlenmiş,kızartılmıs)

YAPILISI

1)ısıtılmıs yagda,havuc,sogan ve kerevızı karıstırarak yaklasık 10dk soteleyın domates,sebze suyu,seker tuz ve karabıberi ilave edip kaynama noktasına getirin ve atesı kısın kısık ateste üzerini kapatmadan 10 dk pişirip atesten alın
2)hazırladıgınız karısımı pürüzsüz kıvama gelınceye kadar robottan gecırın suyu ilave edip, karıstırarak10dak ısıtın
3)porsıyonluk kaselere paylastırıp, üzerlerine kızarmıs ekmekleri koyarak servıs yapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 463
favori
like
share
unique Tarih: 20.09.2006 11:00
ellere emeklere saglik...
BoardBeLasi Tarih: 20.07.2006 00:31
Ellerıne Saglık..
demet Tarih: 07.07.2006 16:15
ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 18:13
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:33
ellerinize sağlık teşekkürler
sensiz_kaldim058 Tarih: 25.01.2006 02:23
vitamin corbasının tarı ıcın tsk
serhatbey_066 Tarih: 22.01.2006 23:41
ellerine sağlık arkadasım
SU-PERISI Tarih: 21.01.2006 00:34
tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık