Souness'in kader maçı

Son güncelleme: 22.01.2006 21:10
  • noimage
    İngiltere Premier Liginde bugün Türkiyeyi ve Türk futbolseverleri yakından ilgilendiren çok ilginç bir karşılaşma oynanacak. Bir dönem Galatasarayı çalıştıran Greame Sounessin başında bulunduğu Emre Belözoğlulu Newcastle, sahasında Tugay Kerimoğlunun takımı Blackburnü konuk edecek. Parker ve Owen gibi oyuncuların sakatlığı nedeniyle sıkıntı çeken, son haftalarda istenen sonuçları alamayan Siyah - Beyazlı ekip, 90 dakikadan da puansız ayrılması halinde Sounessın görevine büyük bir ihtimalle son verilecek.

    Tugay çok formda

    Newcastle bu sezon hayal kırıklığı yaşarken, Blackburn genç çalıştırıcı Mark Hughes yönetiminde üst sıraları zorluyor. Ligin en istikrarlı oyuncuları arasında gösterilen Tugay da çok formda. Tecrübeli oyuncunun Adaya transferinde büyük rol oynayan, Glasgow Rangersda uzun süre yedek kalmasına rağmen oyuncumuza büyük destek veren ve Blackburnde teknik direktörlük görevine geldiğinde orta saha oyuncusunu da yanına alan Sounessın geleceğinin bu kritik sınava bağlı olması, kaderin cilvesi olarak nitelendiriliyor.
#21.01.2006 11:18 0 0 0
  • noimage
    Souness'in kalbi durdu!
    Premier Lig'in önemli takımlarından N.Castle United bugün oynanan maçta kendi seyircisi önünde Blackburn'e yenilince kıyamet koptu. N.Castle United taraftarları maç sonu, Ada'da görülmemiş karelere imza atarlarken, Souness'e olan tepkinin boyutunun artık sınırı aştığı ve kulüp yönetiminin özel bir toplantıyla Souness'in geleceğini bu hafta belirleyeceği bildirildi.

    N.Castle United sezon başında yaptığı güçlü transferler ve Souness'in önüne koyulan tüm imkanlara rağmen Premier Lig'de ilk 10 içerisinde bile kendine yer bulamayınca her hafta basında Souness ve soru işaretleri yan yana yer almaktaydı. Bombanın pimi bu haftaki mağlubiyetle resmen çekilmiş oldu ve sezon başından beri bazı bahanelere sığınıp süre isteyen ve politik açıklamalar yapan Souness kendini idam sandalyesinde buldu. N.Castle yönetiminin vereceği karar merakla bekleniyor.

    N.Castle United Premier Lig\'de 22 maçta topladığı 26 puanla 14.sırada bulunuyor.

    Premier Lig'de bugun oynanan maçlarda alınan sonuçlar :

    Everton 1 - 0 Arsenal
    Birmingham C. 5 - 0 Portsmouth
    Bolton W. 2 - 0 Manchester C.
    Middlesbrough 2 - 3 Wigan Athletic
    Newcastle U. 0 - 1 Blackburn R.
    Tottenham H. 0 - 0 Aston Villa
    West Bromwich A. 0 - 1 Sunderland
#22.01.2006 11:15 0 0 0
  • Kurt teşekkürler baba..
#22.01.2006 17:43 0 0 0
  • ellerine sağlık kurt baba
#22.01.2006 21:10 0 0 0