Baharat Kokulu Parfüm İsimleri

Son güncelleme: 23.03.2010 15:45
  • bayan parfüm kokuları - bayan parfüm kokusu
    Ajmal Chemystery Edp 90 ml - Fiyatı


    Fresh bir koku olmasına rağmen diğerlerinden çok farklı,kendine güvenen,atılgan erkeklerin taşıyabileceği bir koku.İnce şişesi ve kokusuyla tek kelimeyle eşsiz olarak tanımlanabilecek ve sürprizlerle dolu bir parfüm.

    Üst nota : Fresh,baharat

    Orta nota : Çiçek,fresh

    Alt nota : Ağaç,misk,amber

    KDV Dahil: 50,03 TL

    Ajmal Ignite Edp 50 ml


    Kadınların güzelliklerini ve sevecenliklerini kutladıkları ve en saf haliyle tutkularına büründükleri bir parfümdür. Arzu uyandıran bu koku çiçek (yasemin, menekşe) ve meyve (böğürtlen) notalarını sıcak ağaç kokularıyla (sedir ve sandal ağacı) birleştirmektedir. Ateşli kırmızı şisesiyle ölmeyen arzuları yansıtan bu parfümün, alev şeklinde olan kapağı kokunun baştan çıkarıcığılığını tamamlamaktadır.

    Üst nota : Çiçek,meyve

    Orta nota : Meyve,çiçek,baharat

    Alt nota : Ağaç,misk

    KDV Dahil: 35,00 TL

    Ajmal Rouh Al Khaleej


    Çicek, amber, baharat ve deniz kokusunu harmanlayan öncü bir oriental kokudur. Bu modern ve trend yaratan koku denizin dinginleştiği bir körfezin ruhunu anlatan, modayı takip eden, yeni tecrübelere açık, çekici bir kadının kokusudur.

    Üst nota : Baharat,deniz

    Orta nota : Çiçek,amber

    Alt nota : Ağaç,meyve

    KDV Dahil: 180,00 TL

    Ajmal Mesmerise Edp 50 ml


    Hareketli ve enerjik genç kadınlar için tasarlanmış olan bu parfüm ismi gibi insanı büyüleyen bir kokuya sahiptir. Mesmerize (Büyüle) tüm parfüm severlere hitap edecek evrensellikte bir kokudur. Üst notası Gül ve yasemin orta notasındaki baharat ve agaçla birleşmektedir. Parfüme esas kokusunu ve kalıcılığını veren dip nota ise sandalağacı ve miskdir.

    Üst nota : Çiçek

    Orta nota : Meyve,baharat

    Alt nota : Ağaç,misk

    KDV Dahil: 35,00 TL
#23.03.2010 15:45 0 0 0