Roberto Carlos frikik atarken barajda olmak

Son güncelleme: 24.01.2006 09:21
  • Roberto Carlos frikik atarken barajda olmak

    R.Carlos frikik atarken barajda olmak... Kolay bir şey olmasa gerek ki, Cadiz'li Lopez, R.Carlos topun üzerine gelene kadar çoktan yanındaki arkadaşının arkasına saklanmıştı!

    İspanya'da Barcelona'nın kazanmasının sıradan bir şey haline gelmesi, bu maçlarda enteresan bir şey arama ihtiyacını doğurdu. Ronaldinho'nun penaltı kaçırması mesela... Bir süre önce Ronaldinho için, "Bu çocuk lisede fizik okumuş olamaz! Eğer birileri Ronaldinho'ya adam gibi fizik kurallarını anlatsaydı, bu çocuk sahaya her çıktığında yer çekimini, izafiyeti ve bilimum fen bilimlerini alt üst etmezdi" yazmıştık ya... Bu çocuk galiba lisede sadece geometri okumuş... Yoksa elden ele dolaşan video görüntüsünde futbol topunu üst üste dört defa üst kale direğine vurdurmayı beceren bir adam, 11 metreden neden penaltı kaçırsın? Anlaşılan, atışı yaparken, iyi bildiği bir geometri dersi klişesini uyguladı, pi'yi 3 aldı!
    Bir de Cadiz'in 3 numaralı defans oyuncusu Raul Lopez dikkatimizi çekti bu hafta. Takımı 1-0 galipken, Roberto Carlos'un frikiğini karşılamak üzere baraja girdi. Artık Brezilyalı frikik ustası topa doğru koşarken, Lopez'in aklından neler geçtiyse, arkadaşının arkasına doğru döndü ve baraj tam ortadan ikiye bölündü. Carlos'a ise gol için sadece dümdüz ve (Hamivari) sert vurmak kaldı. Galacticoların diğer ikisi Beckham ve Robinho da ustalıklarını gösterince Real kolay kazandı.
#24.01.2006 05:32 0 0 0
  • Allah vergisi üstün meziyetlerini büyük ustalıkla kullanabilen günümüzün ender futbolcuları.
#24.01.2006 08:35 0 0 0
  • Roberto carlos topun başına gelince kaçacan arkadaş yoksa yıldızları sayarsın..
#24.01.2006 09:21 0 0 0