Malzemeler

Kemikli gerdan 1 kg.
Karabiber 50 gr.
Pirinç 300 gr.
Sarmısak 10 diş
Yaprak biber 100 gr.
İç yağı 100 gr.
Tuz 100 gr

YAPILIŞI:
Bir tencerede 1 kg. et suyla yüksek ateşte kaynara çıkıncaya kadar kaynatılır ve bu arada etin kefi alınır. Kaynara çıkan etin ateşi kısılır ve haşlanıncaya kadar kaynatılmaya devam edilir. Başka bir tencerede 300 gr. pirinç haşlanır, 15 dakika sonra haşlanmış bu pirinçler 5 porsiyon olacakk şekilde tabaklara konur. Pirinç üzerine 200 gr. et, et suyu, sarmısak kaynayıncaya kadar ısıtılır ve servise sunulur.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 435
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 01:17
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:07
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
Turania Tarih: 11.02.2006 21:51
tesekkurler arkadasım
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 15:36
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık