MALZEME:

Patlıcan 4 adet
Kuşbaşı et 200 gr.
Sivri biber 2-3 adet
Tereyağı 2 çorba kaşığı
Domates 3 adet
Sarmısak 3-4 diş

YAPILIŞI:

Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin. Kabukları soyun. Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarmısakları dövün. Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Servis tabağına alın. 200 gr. Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 455
favori
like
share
liamsi Tarih: 21.03.2006 01:23
Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 02:06
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
Turania Tarih: 11.02.2006 21:51
tesekkurler arkadasım
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 15:33
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık