Sebzeli Pilav

Son güncelleme: 21.03.2006 00:53
  • SEBZELi PiLAV

    Malzemeler :

    * 3 adet havuç
    * 3 su bardag1 pirinç
    * 2 su bardag1 bezelye (dondurulmus)
    * 100 gr.tereyag1
    * 4/5 su bardag1 tavuk suyu
    * 1 demet dereotu
    * Toz seker
    * Tuz

    Haz1rlan1s1 :

    Havuçlar1 ay1klay1p küp seklinde dogray1n. Pirinçleri ay1klay1p y1kay1n. Tereyag1nda havuçlar yumusayana kadar kavurun. Pirinçleri ekleyip kavurmaya devam edin. Pirinçler kas1ktan ayr1lma k1vam1na gelince bezelyeleri ekleyin. Tavuk suyunu kat1n.
    Tuz ve bir tutam toz sekerle tatland1r1p k1s1k ateste suyunu çekene kadar pisirin. Pilav1n üzerine kas1t havlu serip kapag1n1 kapat1n ve 20 dakika suyunu çekmesini bekleyin.. Dereotunu y1kay1n ve ince ince k1y1n. Pilava kar1st1r1p servise sunun.

    Afiyet Olsun.
#12.03.2004 17:14 0 0 0
  • sagol ustam pilavda iyi olur ha hemde sebzeli oh beeeeeeeee



    tsk
#15.03.2004 22:38 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler SEFA AGA [
#24.09.2005 11:15 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 12:47 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#28.09.2005 10:06 0 0 0
  • ellerine sağLık : ))
#30.09.2005 13:05 0 0 0
  • tessekurler usta
#12.10.2005 02:53 0 0 0
  • tarifin için teşekkürler
#11.11.2005 19:59 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 17:57 0 0 0
  • ellerine sağlık ağam
#29.12.2005 01:52 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:14 0 0 0
  • Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
#21.03.2006 00:53 0 0 0