MALZEME:

Semizotu (pirpirim) 1 kg.
Sarmısak 4-5 diş
Yoğurt 2 kase
Tuz

YAPILIŞI:

Semizotu ayıklanır, yıkanır. Arzuya göre ister haşlanarak, ister haşlanmadan sarmısaklı yoğurda karıştırılarak servis yapılır.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 406
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 01.07.2006 23:53
Ellerine Saglik
demet Tarih: 22.05.2006 15:47
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:20
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:35
ellerinize sağlık teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 13:21
tarif için teşekkürler