Gereçler:
bir demet roka
5,6 diş sarmısak
bir limon
taze nane yarım turp
zeytin yağı
tuz
Yapılışı:
iyice yıkayıp temizlediğimiz rokaları iri parçalar halinde doğrayıp servis tabağına alalım üzerine minik minik küpler halinde doğranmış turpu, rendelenmiş sarmısakları, ince kıyılmış taze naneyi, ilave edip karıştıralım, limon suyunu, zeytin yağını, tuzunu ekleyip servis yapalım

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 398
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 16:17
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 23:59
Ellerine Saglik
Ates Bocegi Tarih: 26.05.2006 09:56
TaRif icin Tesekkürler....
demet Tarih: 22.05.2006 12:56
teşekkürler, ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 22:27
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 12:19
ellerinize sağlık teşekkürler
refik Tarih: 27.01.2006 14:20
paylaşımların için teşekkürler