Gereçler:
4 orta boy domates
3 orta boy soğan
2 dis sarmısak
1 çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı karabiber 1-2 defne yaprağı
1-2 maydanoz koku
1 bardak su
1 kahve fincanı zeytinyağı
Yapılışı:
1-Soğan ve domatesleri doğrayın; maydanoz kökünü ayıklayın. Zetinyağı ve defne yaprağı ile birlikte ateşe koyun. Tuz, karabiber, kıyılmış sarmısak katın. Ara sıra karıştırın; yumuşadığı vakit 1 bardak su katıp 15-20 dakika sonra püre makinesinden veya tel süzgeçten geçirin.
Et ve balık yemekleriyle servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 749
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:39
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 17:24
sağoll eline sağlıkkk
Atila Tarih: 24.01.2008 22:11
ÇOK TEŞEKÜRLER BU ÇOK İYİ
elma kurdu Tarih: 02.01.2008 15:46
teşekkürler
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:50
paylasim icin tessekürler
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 23:18
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 01:38
emeğinize sağlık teşekkürler
casper Tarih: 05.02.2006 16:01
makarna ilede kullanılabilir
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 01:49
emeğinize sağlık teşekkürler