Gereçler:
1 orta boy kase yogurt
2 yemek kaşığı kıyılmış nane (taze) Bir çimdik yaprak kırmızıbiber
Tuz
Yapılışı:
1-Yukarıdaki gereçleri miksere koyup iyice karıştırın. Buzdolabında 2 saat bekletin. Servisten önce üzerini nane yapraklarıyla süsleyin.
Bu sos ızgara et ve kebaplarla özellikle kuzu etiyle iyi gider.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 717
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:34
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 17:30
sağoll eline sağlık
elma kurdu Tarih: 02.01.2008 16:44
saolasın
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:58
paylasim icin tessekürler
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 00:54
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
casper Tarih: 05.02.2006 15:55
bu sosu ekmek üzerine sürerek de tüketebiliriz
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 01:52
emeğinize sağlık teşekkürler
refik Tarih: 27.01.2006 10:16
tarifleriniz için teşekkürler
genc_ressam_17 Tarih: 26.01.2006 09:40
ellerine sağlık paylaşımın için :70: