Gereçler:
2 yemek kaşığı kıyılmış taze nane
5 küçük soğan
100 gr üzüm sirkesi 3 yumurta sarısı
250 gr tereyağı
Tuz- biber

Yapılışı:
1-Soğanları ayıklayıp incecik doğrayın. Kıyılmış naneyle birlikte bir kaba koyup uzerine sirkeyi dökün. Kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin.
2-Ateşten alınca yumurta sarılarıyla karıştırın; iki yemek kaşığı su, tuz ve biber katın. Bu karışımı sıcak suya oturtulmuş bir kap içine azar azar tereyağı katarak çırpın. Haşlanmış etle servis yapın.

Etiketler:
onurcan_66 onurcan_66
Üyenin Yeni Konuları TÜL BÖ PİDE KEBABI KIYMALI PİDE POĞACA
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 997
favori
like
share
hhadise Tarih: 30.12.2009 15:14
etin içinde yumurta güzel olurmu
by_cyber Tarih: 08.07.2008 07:34
paylaşım için çok thanks....
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 16:30
sağolll eline sağlık
elma kurdu Tarih: 02.01.2008 15:43
saolasın
Garip07 Tarih: 22.12.2006 01:58
paylasim icin tessekürler
by_ufuk Tarih: 23.02.2006 23:52
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
casper Tarih: 05.02.2006 14:57
tşkler
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 00:51
emeğinize sağlık teşekkürler
refik Tarih: 27.01.2006 09:21
tarifleriniz için teşekkürler