Gereçler:
4 paket kare kakolu biskuvi.2 adet muz.1 kilo sut.8 corba kasigi nisasta.10 corba kasigi toz seker.1 vanilya.1 yumurta.hindistan cevizi.1 tane(oda sicakliginda)margarin cirpma alleti.diktorgen bir tepsi buyukce.1 tani sefaf buyuk boy poset.tencere.
Yapılışı:
once sut bir tencereye koyulur.icine nisasta,yumurta,seker,vanilya eklenerek pisirilir.koyu bir kivam alan kremayi iyice soguyana kadar bekletilir.tepsiye ise sefaf poset iki tarafindan tepsinin sarkacak sekilde konur.soguyan kremanin icine oda sicakligindaki margarin konarak mikser yardimiyla cirpilir.krema azirlandiktan sonra.posetin ustune birazcik krema yayilir.ustune biskuviler enine 3 sira boyuna 6 sira olmak sekilde bir kat duzulur.duzilen biskuvinin ustune krema surulur.e boylece kenarlar 6 kat orta 3 kat olmak uzere biskuviler dizilir.ortaya iki tane tum muz yerlestirilir.posetlerin iki tarafindan kaldirilarak ortasi yerde olmak sartiyla biskuvilere ucgen sekli verilir.hindistan ceviziyle suslenir.afiyet olsun

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 716
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 05.07.2006 22:59
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 04.07.2006 12:41
teşekkürler
liamsi Tarih: 05.03.2006 01:18
Tarifiniz için teşekkürler,tadanlara afiyet olsun.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:03
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 11:32
emeğinize sağlık teşekkürler