Gereçler:
1 paket- 250 gr. margarin,
1 çay bardagi sivi yag,
1 yumurta sarisi,
1 yemek kasigi yogurt,
1/2 çay bardagi sirke, 1 paket kabartma tozu,
1 yemek kasigi toz seker,
1 tatli kasigi tuz,
alabildigince un
Yapılışı:
Oda sicakliginda yumusatilmis margarin, sivi yag,yogurt, seker, sirke, yumurta sarisi, tuz, kabatma tozu, karistirilir. Un eklenir.

Kulak memesi kivaminda hamur yogurulur. 1/2 saat üzeri kapali dinlendirilir. Merdaneyle açilir.(yaklasik 1/5 cm kalinliginda)Çesitli sekillerde kesilir, üzerine yumurta sürülür, çörek otu veya susam serpilir.Orta isili firinda pisirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 486
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 02.07.2006 01:19
Ellerine Saglik
nazlican7880 Tarih: 01.07.2006 08:56
eline saglik
liamsi Tarih: 19.03.2006 01:39
:89:Teşekkürler ,ellerinize emeğinize sağlık. :89:
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:04
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 11:05
tarifleriniz için teşekkürler elinize sağlık
NaZ Tarih: 26.01.2006 23:27
Paylasimin icin tesekkürler