Gereçler:
1 çay kaşığı pudraşekeri
½ çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı toz hardal
½ çay kaşığı kırmızıbiber- karabiber 2 yemek kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı sirke
½ bardak zeytinyağı

Yapılışı:
1-Kuru gereçleri bir kaseye koyun. Limon suyu, sirke katıp karıştırın.
2-Bu karışıma, azar azar zeytinyağı katıp yedirin. Hemen kullanılmayacaksa bir kavanozda saklayın. Kullanmadan önce çalkalayın.
Yabancı kaynaklı salatalarla servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1165
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:50
sunum için teşekkürler...
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 10:32
paylasim icin tesekkurler
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:30
paylasim icin tessekürler
canisi66 Tarih: 29.11.2006 16:26
bu sosun fransizca adi ne aceba? :46:
emir-hh Tarih: 24.11.2006 11:06
yemede yaninda yat
oguzboylu Tarih: 23.11.2006 14:26
sagol kardes.
BoardBeLasi Tarih: 25.10.2006 00:02
Ellerine Saglik
unique Tarih: 22.10.2006 20:54
eline saglik
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 00:55
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol