fıransız salata sosu

Son güncelleme: 10.02.2007 09:50
  • Gereçler:
    1 çay kaşığı pudraşekeri
    ½ çay kaşığı tuz
    ½ çay kaşığı toz hardal
    ½ çay kaşığı kırmızıbiber- karabiber 2 yemek kaşığı limon suyu
    2 yemek kaşığı sirke
    ½ bardak zeytinyağı

    Yapılışı:
    1-Kuru gereçleri bir kaseye koyun. Limon suyu, sirke katıp karıştırın.
    2-Bu karışıma, azar azar zeytinyağı katıp yedirin. Hemen kullanılmayacaksa bir kavanozda saklayın. Kullanmadan önce çalkalayın.
    Yabancı kaynaklı salatalarla servis yapın.
#26.01.2006 15:32 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#27.01.2006 09:12 0 0 0
  • emeğinize sağlık teşekkürler
#29.01.2006 00:55 0 0 0
  • ellerine sağlık onurcan
#05.02.2006 14:52 0 0 0
  • Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
#23.02.2006 23:55 0 0 0
  • eline saglik
#22.10.2006 19:54 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#24.10.2006 23:02 0 0 0
  • sagol kardes.
#23.11.2006 13:26 0 0 0
  • yemede yaninda yat
#24.11.2006 10:06 0 0 0
  • bu sosun fransizca adi ne aceba?
#29.11.2006 15:26 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:30 0 0 0
  • paylasim icin tesekkurler
#10.01.2007 09:32 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 09:50 0 0 0