Gereçler:
10-15 adet ançuez (hamsi tuzlaması)
500 gr. (3 büyük domates)
150 gr. iri zeytin
½ kahve fincanı zetinyağı 1 kahve fincanı sirke
½ demet maydanoz
tuz

Yapılışı:
1-Balıkları yıkayıp sirkeye yatırın. Ortalarından ikiye bölerek kılçıklarını çıkartın.
2-Domatesleri kaynar suya daldırıp bir dakika bekletin, sonra kabuklarını soyun. Yarım parmak eninde yuvarlak dilimlere kesin.
3-Domatesleri ard arda bir salata tabağına dizin. Aralarına ançuez dilimleri yerleştirin. Ya da balıkları, çekirdekleri çıkartılmış zeytinlerin üzerine sarıp bir kürdan sokarak domateslerin etrafına sıralayın.
4-Salatanızı maydanozla süsledikten sonra üzerine sirke, zeytinyağı,tuz karışımlı sosu gezdirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 429
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 17:26
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 01.07.2006 00:50
Ellerine Saglik
Ates Bocegi Tarih: 26.05.2006 10:59
TaRif icin Tesekkürler....
demet Tarih: 22.05.2006 13:49
teşekkürler, ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:32
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 13:12
ellerinize sağlık teşekkürler
refik Tarih: 27.01.2006 15:29
tarifleriniz için teşekkürler