Gereçler:
250 gr. Tuzlu sardalya balığı
100 gr. Beyaz fıstık
1 kalın dilim ekmek içi ½ bardak zeytinyağı
1 demet limon
250 gr.siyah zeytin
Yapılışı:
1-Balıkarı temizleyip yıkadıktan sonra havanda ezilinceye kadar dövün.
2-Fıstıkları makinadan geçirin. Zeytinlerin yarısını çekirdek ve kabuklarını çıkardıktan sonra havanda dövün. Ekmeği ıslatıp suyunu sıkın. Sonra da hepsini balık ezmesine karıştırın.
3-Ezmeye zeytinyağı ve limon suyu yedirin. Kalan zeytinlerin çekirdeklerini dikkatlice çıkardıktan sonra içlerini balık ezmesiyle doldurun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 396
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 18:00
teşekkürler
demet Tarih: 22.05.2006 12:40
teşekkürler, ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:41
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 12:56
ellerinize sağlık teşekkürler
refik Tarih: 27.01.2006 17:01
tarifleriniz için teşekkürler