Gereçler:
250 gr. Tuzlu sardalya
½ bardak sirke 1 çay bardağı zeytinyağı
½ çay kaşığı karabiber

Yapılışı:
1-Tuzlu balıkların başlarını koparıp pullarını temizleyin. iyice yıkadıktan sonra sirkenin yarısını üzerine döküp 30 dk bekletin.
2-Balıkları sirkeden çıkartın, bir salata tabağına muntazam sıralayın. Kalan sirkeyi, zeytinyağı ve karabiberle karıştırıp balığın üzerine gezdirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 387
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 18:02
teşekkürler
sakin75 Tarih: 03.07.2006 17:58
teşekkürler
demet Tarih: 22.05.2006 12:41
teşekkürler, ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:40
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 12:59
ellerinize sağlık teşekkürler
refik Tarih: 27.01.2006 16:59
tarifleriniz için teşekkürler