Gereçler:
3 adet yufka
yarım kilo süt
1 çay bardağı kaşar rendesi 2 yumurta
bir tutam tuz
Yapılışı:
süt, yumurta ve tuz çırpılıp kaşar rendesi eklenir. 3 adet yufka küçük küçük parçalar halinde bukarışıma eklenerek çok az sıvı yağ ile yağlanmış borcam tepside 200 derecede fırında pişirilir. AFİYET OLSUN

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 416
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 12:21
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 20.02.2006 23:14
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
refik Tarih: 03.02.2006 15:10
ellerinize sağlık tarifleriniz için
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 15:59
ellerinize sağlık teşekkürler