Çiftlik Haşlama

gerecler:
- 4 yemek kaşığı Sıvı Sana
- 300 gr.dana kuşbaşı
- 1 adet kurusoğan
- 2 adet havuç
- 1 adet kereviz
- 1 su bardağı haşlanmış barbunya
- 6 su bardağı etsuyu
- 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
- Yarım demet maydanoz
- Tuz - karabiber

yapılışı:
Kuru soğanı piyazlık, doğrayınız.

Havuçların kabuklarını soyup,parmak parmak doğrayınız.

Kerevizin kabuklarını soyup, büyük kuşbaşı parçalar halinde kestikten sonra kararmaması için limonlu suda bekletiniz.

Derin bir tencerede Sıvı Sanayı kızdırıp,içine piyazlık doğranmış soğanları ilave edip kavurunuz.

Kuru soğanlar renk alınca içine etsuyunu ekleyip, kaynatınız.

Et suyu kaynarken içine kuşbaşı eti ilave ediniz.

Etler renk alınca, içine doğranmış havuçları, kerevizleri ve haşlanmış barbunyayı ilave edip, kaynatınız.

Etler ve sebzeler pişinceye kadar kaynatınız.

Pişen çorbayı servis tabağına alıp, üzerine kıyılmış maydanoz serpip, sıcak olarak servis ediniz.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 692
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 14:05
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:51
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 22:39
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
liamsi Tarih: 24.02.2006 22:35
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
DİDEM Tarih: 21.02.2006 17:48

teşekkürler, ellerine sağlık
refik Tarih: 03.02.2006 16:14
teşekkürler ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 10:55
tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık