Hindibağ Salatası

araclar:
- 1 kg hindibağ
- 1 çay kaşığı zeytinyağı
- 2 adet limon
- Tuz

yapılışı:
Hindibağı ayıklayıp, bol suda 5-6 defa yıkayın.

Az bir suyla, yumuşayıncaya kadar haşlayın.

Soğuk suya atmaksızın bir süzgece çıkarın.

Sofraya alınacağı zaman salata tabağına zevke göre yerleştirin; tuz serpin. Üzerine zeytinyağı ve limon gezdirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 622
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 17:47
teşekkürler
demet Tarih: 22.05.2006 15:06
tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:23
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:10


teşekkürler, ellerine sağlık.
SU-PERISI Tarih: 29.01.2006 13:13
ellerinize sağlık teşekkürler
refik Tarih: 27.01.2006 16:19
paylaşımların için teşekkürler