* Vitamin C: Kolajen üretimi için gereklidir. Serbest radikalleri nötralize eder. Turunçgiller, lahana, brokoli, domates, kiraz, kivi, kavun ve patateste bulunur. Yaralı dokuyu ve kesikleri iyileştirir. Cildi UVA/UV ışınlarına karşı korur ve kolajen üretimini hızlandırır.

* Vitamin K: Kanın pıhtılaşmasını olumlu yönde etkiler. Yeşil yapraklı sebzelerde vardır. Çürük, ezik ve göz altı morluklarını azaltır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 530
favori
like
share
ECE_06 Tarih: 05.02.2006 20:50
Demekki o yüzden boşuna dememişler hangi meyve niyetine yersen o tadı alırsın diye varmış bir kerameti :67:
SU-PERISI Tarih: 05.02.2006 20:03
teşekkürler kardeşim bilgilerin için ellerine sağlık.missx kardeşim kivinin kabuklarının göz altı morluklarını aldığını bilmiyordum bunuda öğrenmiş oldum
FadiK Tarih: 02.02.2006 17:51
cok tesekkürler bilgilerin icin caspercim
missx Tarih: 31.01.2006 16:28
sağol canım..bende kivinin kabuklarının göz altı morluklarını aldığını biliyordum.. :85:
eBRuLy Tarih: 29.01.2006 13:40
tesekkürler casper