MALZEMELER

1 fincan sıvı yağ
1 fincan pudra şekeri
1 poşet vanilya
3 fincan un
20 adet karanfil
(ölçüler çay fincanı ile)

YAPILIŞI

Sıvı yağ, pudra şekeri, vanilya ve un ile hamur yapın.
Hamurdan yumurtadan biraz daha küçük parçalar alıp armut şekli verin.
Tepelerine birer karanfil batırıp 180-200 derecede ısıtılmış fırında pişirin.
Bu kurabiye uzun süre bayatlamadan durabiliyor.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 517
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 00:35
:89:Teşekkürler ,ellerinize emeğinize sağlık. :89:
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:02
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 04.02.2006 00:18
tarifleriniz için teşekkürler eline sağlık
DİDEM Tarih: 02.02.2006 11:02
gerçek armut zannettim abla ya çok güzel ellerine saglık.
DeNiZKiZi Tarih: 02.02.2006 09:10
Ellerine saglik dell arkadasim