Armut kurabiye

Son güncelleme: 19.03.2006 00:35
  • noimage

    MALZEMELER

    1 fincan sıvı yağ
    1 fincan pudra şekeri
    1 poşet vanilya
    3 fincan un
    20 adet karanfil
    (ölçüler çay fincanı ile)

    YAPILIŞI

    Sıvı yağ, pudra şekeri, vanilya ve un ile hamur yapın.
    Hamurdan yumurtadan biraz daha küçük parçalar alıp armut şekli verin.
    Tepelerine birer karanfil batırıp 180-200 derecede ısıtılmış fırında pişirin.
    Bu kurabiye uzun süre bayatlamadan durabiliyor.
#29.01.2006 16:38 0 0 0
  • Ellerine saglik dell arkadasim
#02.02.2006 09:10 0 0 0
  • gerçek armut zannettim abla ya çok güzel ellerine saglık.
#02.02.2006 11:02 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler eline sağlık
#04.02.2006 00:18 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:02 0 0 0
  • Teşekkürler ,ellerinize emeğinize sağlık.
#19.03.2006 00:35 0 0 0