Sinema Haberleri 31.01.2006

Son güncelleme: 26.06.2008 15:37
  • The Brave One : Jodie Foster'ın başrolünü oynayacağı intikam hikayesi The Brave One kadrosuna Terrence Howard (Hustle & Flow) katıldı. Filmin yönetmenliği için Neil Jordan ile anlaşma sağlanmak üzere.
    Joel Silver'ın yapımcılığını üstlendiği film, başından geçen vahşi saldırıdan sonra kendi intikamını almak için zorlu bir yolculuğa çıkan kadının (Foster) hikayesini anlatıyor. Howard zor bir seçim yapmak zorunda kalan polis memuru rolünde.
    Son olarak Fightplan'de izlediğimiz Foster, Amerika'da 24 Mart'ta gösterime girecek Spike Lee filmi The Inside Man'de Denzel Washington ile birlikte sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

    Harry Potter 5 : Harry Potter serisinin beşinci filmi Harry Potter and the Order of the Phoenix'in kadrosuna iki yeni isim eklendi.
    Filmdeki Kingsley Shacklebolt karakterini deneyimli oyuncu George Harris canlandıracak.
    Öte yandan, Harry Potter'ın babası James Potter'ın çocukluğunu ise daha önce tiyatro oyunlarında boy gösteren Robbie Jarvis oynayacak.
    Çekimleri Şubat ayı içinde başlayacak beşinci film 29 Haziran 2007'de gösterime girecek.

    Music and Lyrics By : Drew Barrymore ve Hugh Grant romantik komedi filmi Music and Lyrics By'da birlikte kamera karşısına geçiyorlar.
    Marc Lawrence'ın (Two Weeks Notice) yönettiği film, bir müzisyen ile şarkı sözü yazarının yollarının kesişmesi sonucu başlayan çalkantılı aşkın hikayesi.
    Mart ayında çekimleri başlayacak filmin bu yılın Kasım ayında gösterime girmesi hedefleniyor. Barrymore'un ortağı olduğu Flower Films aynı zamanda filmin yapımcısı.

    Miss Potter : Emily Watson iki filmde birden oynamak için anlaşma sağladı. Miss Potter adlı ilk filmde Watson, Renee Zellweger ve Ewan McGregor ile birlikte kamera karşısına geçecek. Oyuncu, İngiliz çocuk kitapları yazarı Beatrix Potter'ın biyografik hikayesinde McGregor'un kızkardeşini canlandıracak.
    Watson'ın kadrosuna dahil olduğu diğer film ise başrolünde Johnny Depp'in oynadığı Shantaram. Peter Weir'in yönettiği bu yapımda Depp, hapisten kaçtıktan sonra Hindistan'a yerleşerek kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Avusturalyalı adamı oynuyor.

    Che : Steven Soderbergh'in yönettiği Che Guevara biyografisinde Julia Ormond kadroya katılan son isim oldu. Benicio Del Toro'nun Latin Amerikalı politik devrimciyi canlandırdığı yapımda, Ormond bölgeye giden kadın gazeteciyi canlandıracak.
    İngiliz aktris, son olarak David Lynch'in yeni filmi Inland Empire'ın çekimlerini tamamlamıştı.
    noimage
    Bu arada, çekimleri bir süredir devam eden Che'de Del Toro'nun Che Guevara karakterinde ilk fotoğrafları da yayınlandı. Daha fazlası için aşağıdaki fotoğrafların üzerine tıklayabilirsiniz.

    Kidman & Leigh : Geçen sene yönettiği bağımsız film The Squid and the Whale ile çok sayıda ödül kazanan yönetmen Noah Baumbach'ın henüz ismi belirlenmeyen yeni projesinde başrolleri Nicole Kidman ve gerçek hayattaki eşi Jennifer Jason Leigh'nin oynaması bekleniyor.
    Hikayenin bir haftasonunda geçtiği ve oğlu ile birlikte kızkardeşini ziyaret etmeye giden kadını konu aldığı biliniyor. Anlaşma sağlandığı takdirde Kidman ve Leigh iki kızkardeşi oynayacaklar.
    Baumbach daha önce Wes Anderson'un çektiği The Life of Aquatic With Steve Zissou'da senaryo yazarı olarak görev almıştı.


    Night at the Museum : Başrolünde Ben Stiller'ın oynayacağı daha önce açıklanan filmde Robin Williams da rol alacak.
    Shawn Levy'nin (Cheaper by the Dozen) yönettiği Night at the Museum adlı komedi, tarihi eserlerin bulunduğu müzede gece bekçisi olarak görev yapan adamın (Stiller) yaptığı bir yanlışlık sonucu bir büyünün devreye girmesi ve müzedeki heykellerin canlanması ile ilgili.
    Williams, canlanan heykellerden biri olan eski Amerika başkanlarından Theodore Roosevelt'i oynuyor. Carla Gugino, Kim Raver ve Mickey Rooney filmin kadrosunda bulunan diğer oyuncular. Çekimler önümüzdeki ay Kanada'nın Vancouver şehrinde başlıyor.

    Dark Matter : Val Kilmer iki filmde birden oynamak için anlaşma imzaladı. İlk film, dün geniş haberi yayınlanan Tony Scott filmi Deja Vu olacak. Kilmer bu filmde Denzel Washington'ın partneri olan FBI ajanını perdeye yansıtacak.
    Oyuncu, Dark Matter adlı diğer filmde ise Meryl Streep ile birlikte kamera karşısına geçiyor. Çinli yönetmen Chen Shi-Zheng tarafından yönetilen bu film, politik sebepler yüzünden haketiğini düşündüğü Nobel ödülü şansını yitiren Çinli üniversite öğrencisinin verdiği şiddetli tepkinin hikayesi. Bu filmin hikayesi gerçek bir olaydan uyarlanmıştı.
#31.01.2006 14:06 0 0 0
  • ellerine sağlık kardesim
#31.01.2006 18:05 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık
#23.08.2007 06:45 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#26.06.2008 15:37 0 0 0