1 paket (200 gr) buğday nişastası
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çay bardağı (50 gr) un
1 çay bardağı (100 gr) tozşeker
115 gr margarin
1/2 yemek kaşığı kabartma tozu
1 adet yumurta
Birkaç damla limon suyu
Kırmızı bir reçel (vişne, frambuaz vs.)
Pudra şekeri
Fırın 180 derece
Yapılışı:
1. Nişasta, un, şeker, kabartma tozu, yumurta, tarçın, limon suyu ve oda sıcaklığında yumuaşmış margarini bir kapta yoğurun.
2. Bu hamuru 2 mm (yarım parmak) kalınlığında açın. Bir kurabiye kalıbıyla kesin, sonra aynı sayıda, aynı kalıbın bir küçük boyuyla yeniden ortalarını kesip, pencere gibi olmasını sağlayın.
3. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin, önceden ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
4. Kurabiyeler soğuduktan sonra, reçel sürerek, iki tip kurbaiyeyi birbirine yapıştırın ve üzerine pudraşekeri eleyin.
5. Son olarak ortalarındaki boşluğa birer kaşık reçel doldurun