Souness kovuldu

Son güncelleme: 03.02.2006 14:55
  • Beklenen oldu Souness kovuldu
    Gidecek mi gitmeyecek mi sorusu en sonunda cevabını buldu ve Newcastle United'ın teknik direktörü Graeme Souness kovuldu. Aldığı başarısız sonuçlarda her zaman sakatlıkların fazlalığını bahane eden İskoç teknik adam daha önce G.Saray'da da çalışmıştı.

    Kulübün resmi sitesinde " Bazı sebeplerden dolayı Graeme Souness ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Bundan sonra takımımızı yeni bir teknik direktör çalıştıracak" açıklamasına yer verildi.

    Souness'ın yardımcısı olan eski G.Saraylı futbolcu Dean Saunders da teknik kadroyla ayrılanlar arasında.
#02.02.2006 16:54 0 0 0
  • adamlar bırak bırak diyordu ama o yok diyordu gördün mü yapılanı
#02.02.2006 17:34 0 0 0
  • Haber için teşekkürler üstat..
#03.02.2006 11:52 0 0 0
  • İngiliz basınında gündem Souness
    İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'da, teknik direktör Greame Souness'in işine son verilmesi İngiliz basınında geniş yer buldu.

    The Independent gazetesi, Souness döneminin kapanmasını, Eriksson'ın adının öne çıktığını vurgulayan bir başlıkla verirken, Sam Allardyce, Martin O'Neill ve Alan Shearer'ın da diğer adaylar arasında olduğunu yazdı.

    The Daily Mail Gazetesi, Alan Shearer'ın Souness'tan boşalan yeri doldurmaya hazır olduğunu vurgularken, bunu ''Shearer'ın rüyası'' iddiasıyla okuyucularına duyurdu. Gazete, Shearer'ın, Glenn Roader ile birlikte bir süre çalıştıktan sonra tek yetkili durumuna geleceği yolundaki iddiaları şimdilik reddettiğini ve ''Teknik direktörlük lisansıma rağmen, henüz yeterli deneyime sahip değilim'' dediğini bildirdi.

    The Times gazetesi ise Souness'in ayrılmasının ardından, Newcastle United'da yeni bir isim arayışının başladığını yazdı. Gazete, şimdilik eski West Ham Menajeri Glenn Roader'a teklif götürüleceğini ve Alan Shearer'ın da ona yardımcı olacağını belirtti.

    Roader'ın sürekli teknik direktörlük görevi için yeterli donanıma sahip olmadığı yorumunda bulunan The Times, başka isimlerin de bu görev için düşünülebileceğini kaydetti.

    Guardian gazetesi de Alan Shearer'ın kulübün bir sonraki teknik direktörü olmak üzere göreve çağrıldığını, ancak ünlü kaptanın bu öneriye mesafeli durduğunu öne sürdü.
#03.02.2006 14:55 0 0 0