Kuzu etli bahar türlüsü

Son güncelleme: 11.11.2008 22:51
  • Kuzu etli bahar türlüsü






    Kuzu etli bahar türlüsü
    KAÇ KİŞİLİK: 6
    HAZIRLAMA SÜRESİ: 20 dk
    PİŞME SÜRESİ: 35 dk
    Malzemeler:


    500 gr kuzu kuşbaşı

    4 soğan

    300 gr bezelye

    300 gr bakla

    2 enginar

    5-6 kiraz domates

    2 taze sarımsak

    2 çorba kaşığı un

    1'er çay kaşığı kekik, karabiber

    1 defne yaprağı

    2 çorba kaşığı margarin

    1 su bardağı sıcak su

    Tuz, karabiber

    Hazırlanışı:
    * Bezelyeyi ayıklayın. Enginarları temizleyip iri iri doğrayın ve kararmaması için limonlu suda bekletin. Baklayı temizleyip ortadan ikiye bölün ve limonlu sudaki enginarlara ekleyin. Taze sarımsakları temizleyip kıyın. Soğanları soyup küçük küçük doğrayın.

    * Margarini tencerede eritip soğan ve eti pembeleştirin. Un, karabiber, kekik ve defne yaprağını ilave edip karıştırarak kavurun. Bezelye ve baklayı ekleyin. Üzerine sıcak suyu döküp kısık ateşte 20 dakika kapağı kapalı olarak pişirin. Enginar, sarımsak ve kiraz domatesleri ekleyip tuz serpin ve sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
#22.07.2004 03:04 0 0 0
  • ellerinize saglik cok güzel tariftsk ler
#09.05.2005 23:51 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 22:39 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:39 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 11:51 0 0 0
  • TaRIf iCin sAGol.....
#15.10.2005 22:49 0 0 0
  • emegine eline saglık
#21.11.2005 17:10 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#28.11.2005 22:03 0 0 0
  • Ellerine saglıkteşekkürler afiyet olsun :cubuk:
#25.12.2005 13:28 0 0 0
  • Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 00:52 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 07:27 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#03.03.2006 20:48 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 15:03 0 0 0
  • ellerine sağlık
#19.08.2006 14:05 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#22.09.2006 23:22 0 0 0
#14.06.2008 22:11 0 0 0
  • Hmmm kimbilir ne tatlidir...ellerine saglik..tskrler
#16.08.2008 00:11 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkürler.
#11.11.2008 22:51 0 0 0