İç baklalı bulgur pilavı






İç baklalı bulgur pilavı
KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
PİŞME SÜRESİ: 15 dk
Malzemeler:


1 su bardağı pilavlık bulgur

2 soğan

2 çorba kaşığı (40 gr) margarin

Yarım kg taze iç bakla

1 çorba kaşığı biber salçası

5.5 su bardağı su

Tuz

Hazırlanışı:
* Soğanları temizleyip küp küp doğrayın. Margarini tencereye alıp soğanı pembeleştirin. Salçayı ilave edip karıştırın. 4 bardak su ve baklayı ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin.

* Tencereye bulguru ilave edip üzerine 1.5 bardak su ekleyin. Kapağı kapalı olarak pişirin. Tencereyi ocaktan alıp kapağı kapalı olarak 10 dakika dinlendirin. Sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 721
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:38
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 23:08
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
masarac Tarih: 28.12.2005 02:37
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 13:37
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 12.12.2005 10:42
tarifleriniz için çok teşekkürler
Ates Bocegi Tarih: 15.10.2005 14:18
ElLeRiNe sAgLiK....


TaRiF iCiN sAgOl
Numberone Tarih: 30.09.2005 14:45
eLLerinE saqLık
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 14:47
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 27.09.2005 10:22
Ellerine saglik arkadasim