Hünkâr tarhana çorbası






Hünkâr tarhana çorbası
KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 5 dk
PİŞME SÜRESİ: 10 dk
Malzemeler:


350 gr süzme yoğurt

1 bayat ekmek

2 dilim bayat ekmek

3 su bardağı et suyu

50 gr tereyağı

Tuz, kırmızı tozbiber

Hazırlanışı:
* Yoğurda 1 bayat ekmek içini ilave edip blenderden geçirin. Karışımı 8 saat bekletin.

* Yoğurtlu malzemeyi tencereye alın. Tuz serpin. Et suyunu yavaş yavaş ekleyip karıştırarak pişirin.

* İki dilim bayat ekmeği küp şeklinde doğrayın. Tereyağını tavada kızdırıp ekmekleri kızartın.

* Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp kırmızı tozbiber serpin. Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 893
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 23:52
Ellerine Saglik
demet Tarih: 08.06.2006 16:15
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 01:15
Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
refik Tarih: 11.01.2006 10:44
teşekkürler arkadaşım
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:37
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:29
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
ens_selman Tarih: 14.12.2005 15:44
ellerine sağlık arkadaşım
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 20:25
teşekkürler tarif için,eline sağlık
corleoni Tarih: 18.10.2005 11:09
eline sağlık