Sinema 10 02 2006

Son güncelleme: 23.08.2007 06:44
  • noimageAffleck & Damon : Touchstone Pictures, Ben Affleck ve Matt Damon'ın bir kez daha birlikte oynayacağı proje için yeşil ışık yaktı.
    Henüz ismi belirlenmeyen filmin senaryosu gerçek bir olaydan uyarlandı ve bir cinayet davasında suçlu bulunan mahkumun aslında suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışan iki avukatın 15 yıl süren mücadelesini anlatıyor.
    Affleck ve Damon, tam 9 kez infaz kararını ertelettikten sonra idam cezasını bekleyen John Thompson adlı müvekkillerini temize çıkartmayı başaran iki avukatı oynayacaklar. Bu film, iki oyuncunun En İyi Senaryo Oscar'ı kazandıkları 1997 yapımı Good Will Hunting'den bu yana tekrar başrolleri paylaştıkları ilk film olacak.
    noimage
    I Now Pronounce You Chuck and Larry : Adam Sandler ve Kevin James ikilisi I Now Pronounce You Chuck and Larry adlı komedide iki eşcinseli oynayacaklar.
    Senaryosu Sideways'in yazarları Alexander Payne ve James Taylor ikilisi tarafından yazılan film, çeşitli avantajlar sağlamak için kendilerini topluma eşcinsel bir çift olarak tanıtan iki itfaiye erinin hikayesi.
    Yaklaşık 5-6 yıldır gündemde olan bu proje ile daha önce ilgilenen oyuncular arasında Will Smith, Nicolas Cage, James Gandolfini, Vince Vaughn ve Owen Wilson gibi isimler bulunuyordu.

    noimage
    Baz Luhrmann : Nicole Kidman ve Russell Crowe yönetmenliğini Baz Luhrmann'ın (Moulin Rouge) yapacağı filmde birlikte oynamaya hazırlanıyorlar.
    Production Weekly kaynaklı haberde, henüz ismi belirlenmeyen film için provaların Mayıs ayında başlayacağı açıklandı. 2. Dünya Savaşı esnasında geçen filmin hikayesinin yapı itibari ile Rüzgar Gibi Geçti ile benzerlikler gösterdiği bilinenler arasında.
    Filmin senaryosu Luhrmann ile birlikte yine Avusturalyalı Stuart Beattie (Collateral) tarafından yazılıyor. Crowe ve Kidman'ın geçen sene birlikte oynamayı düşündükleri başka bir film, zamanlama sorunları yüzünden rafa kaldırılmıştı.

    noimage
    Gen : Doğa Rutkay, Yurdaer Okur ve Mahmut Gökgöz'ün oynadıkları korku filminin yönetmeni Togan Gökbakar.
    Issız bir bölgede bulunan akıl hastanesine yeni atanan doktor, henüz ilk gününde intihar eden bir hasta ile karşılaşır. Yoğun yağış dolayısıyla dış dünyayla iletişimi kesilen hastanede yakında birçok cinayet işlenmeye başlanacaktır.

    noimage
    Fearless : Jet Li'nin başrolünü oynadığı film, Çin tarihinin en önemli dövüş ustalarından biri olarak kabul edilen ve dünya görüşü ile birçok insanı etkileyen Huo Yuanjia'nın (1869-1910) hayat hikayesinden uyarlandı.
    Jet Li daha önce yaptığı açıklamada bunun kendisi için çok özel bir film olduğunu ve bundan sonra çok sıradışı bir teklif olmadıkça dövüş filmlerinde rol almayacağını söylemişti. Ronny Yu'nun yönettiği filmde Uzakdoğu sinemasının ünlü isimlerinden Michelle Yeoh da bulunuyor.

    noimage
    Friends With Money : Jennifer Aniston, K.C. Clyde, Joan Cusack, Catherine Keener ve Frances McDormand filmin oyuncuları.
    Six Feet Under ve Gilmore Girls gibi dizilerde yönetmen olarak görev yapan Nicole Holofcener tarafından yönetilen komedi, üçü evli biri bekar (Aniston) olan dört kadının, birbirleri ve birbirlerinin kocaları ile ilişkilerini anlatıyor.
#10.02.2006 11:20 0 0 0
  • ben affleckin filmine gitmek lazim

    cok tesekkürler kurtjara
#10.02.2006 11:36 0 0 0
  • sağol kardes
#12.02.2006 12:18 0 0 0
  • teşekkürler sağol kardes
#12.02.2006 14:39 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler ellerine sağlık
#23.08.2007 06:44 0 0 0