Fraps Programı Kullanımı (Ekrandan video kayıt etme aracı)

Son güncelleme: 05.01.2011 18:02
  • Fraps Ekrandan video kayıt etme aracı.


    noimage

    Fraps DirectX veya OpenGL uyumlu oyunlar içerisinde de çalışabilen bir ekran videosu kaydetme aracıdır. Bilgisayarınızda bulunan tüm uygulama ve oyunlar için kullanılabilecek olan bu aracı indirerek ekranınızdaki görüntüleri video olarak kaydedebilirsiniz. Ekranınızdan kaç FPS (Frame Per Second) hız ile görüntü aldığınızı görebilirsiniz. Fraps ile görüntü kaydetme performansınız artacak ve çok daha başarılı videolar elde edebileceksiniz.


    noimage

    Sadece video kaydetme değil ekran görüntüsü alma imkanı da sunan bu küçük program sayesinde artık ekranınızı kaydetmek için başka hiçbir programa ihtiyaç duymayacaksınız. Sadece tek bir tuşla ekran görüntüsü alabilir ve bunu Paint gibi bir resim editörüne yapıştırmadan otomatik olarak belirleyeceğiniz bir isme göre kaydedebilirsiniz.


    noimage

    Gerçek zamanlı ekran videosu alma özelliği sayesinde oyun oynarken kazandığınız başarıları bir film gibi kaydedebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Ses ve video kaydetme imkanı ile oyun videosu kaydetmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. 2560x1600 çözünürlüklü ekranlara bile uyumlu olan ve indirilebilen Fraps saniyede 120 kare kaydedebiliyor (120 FPS).


    noimage



    Fraps indir
#21.04.2010 23:59 0 0 0
  • güzel emeğe sağğı =)
#05.01.2011 18:02 0 0 0